עזרה לונדון

באתי לחלום

משתמש מקצוען
איפה הכי שווה לשהות בלונדון, מבחינת מסעדות לחרדים, קרוב לאטרקציות ולטיולים
סטמפורד היל/ גולדס גרין?

chavib

משתמש פעיל
אישית,
הייתי בסטמפורד היל והיה לי נח ממש להגיע לכל האתרים (בתחבורה צבורית, כן?!) וכן יש מסעדות מהדרין מעולות

לגבי גולדס גרין - תקחי שם של רחוב שאת מכירה, ותנסי לחפש מרחק במפות לכמה אתרים מרכזיים (למשל תחנת רכבת גרין פארק, מגדל לונדון, לונדון איי וכדו') לעומת רחוב בסטמפורד היל(פורטלנד אבניו לדוגמא) ותחליטי.

מה שכן, בסטמפורד היל עד כמה שידוע לי אין מלון/בית הארחה ובאזור גולדס גרין יש את קדימה הוטל.

באתי לחלום

משתמש מקצוען
אישית,
הייתי בסטמפורד היל והיה לי נח ממש להגיע לכל האתרים (בתחבורה צבורית, כן?!) וכן יש מסעדות מהדרין מעולות

לגבי גולדס גרין - תקחי שם של רחוב שאת מכירה, ותנסי לחפש מרחק במפות לכמה אתרים מרכזיים (למשל תחנת רכבת גרין פארק, מגדל לונדון, לונדון איי וכדו') לעומת רחוב בסטמפורד היל(פורטלנד אבניו לדוגמא) ותחליטי.

מה שכן, בסטמפורד היל עד כמה שידוע לי אין מלון/בית הארחה ובאזור גולדס גרין יש את קדימה הוטל.
תודה
יש איזה אטרקציות לא כל כך מוכרות שממליצים עליהם?
משהו אטרקטיבי ולאו דווקא לראות

chavib

משתמש פעיל
יש סגנון מסוים?

אנחנו הלכנו 1. למשמר המלכה, שזה באמת צפייה, אבל לונדון איי שזה קרוב, זה גלגל ענק.
2. נסענו עד מגדל לונדון, זה קרוב לנהר התמזה. עולים שם בתחנה ליד הנהר לאוטובוס על המים, ואז יורדים בתחנה של גריניץ והולכים לרכבל שעובר מעל התמזה ומגיע לצד השני
3. קבר האדמור משאץ
4. קניות (ממליצה על קניון WOOD GREEN)
5. הבנתי שיש שווקים נחמדים/עיר הלגו וכדו' - לא היינו

באתי לחלום

משתמש מקצוען
יש סגנון מסוים?

אנחנו הלכנו 1. למשמר המלכה, שזה באמת צפייה, אבל לונדון איי שזה קרוב, זה גלגל ענק.
2. נסענו עד מגדל לונדון, זה קרוב לנהר התמזה. עולים שם בתחנה ליד הנהר לאוטובוס על המים, ואז יורדים בתחנה של גריניץ והולכים לרכבל שעובר מעל התמזה ומגיע לצד השני
3. קבר האדמור משאץ
4. קניות (ממליצה על קניון WOOD GREEN)
5. הבנתי שיש שווקים נחמדים/עיר הלגו וכדו' - לא היינו
תודה
התכוונתי אטרציות כגון לונה פארק או משהו כזה

easy_kosher_travel

משתמש פעיל
איפה הכי שווה לשהות בלונדון, מבחינת מסעדות לחרדים, קרוב לאטרקציות ולטיולים
סטמפורד היל/ גולדס גרין?
מבחינת אווירה חרדית ואוכל כשר - ברור שגולדרס גרין. יש שם המון מסעדות חנויות ומאפיות כשרות, בתי כנסת וכו'. מבחינת קרבה לאטרקציות - מרכז העיר. אבל התחב"צ בלונדון היא מעולה, ונוסעים ברכבת התחתית (הטיוב) בקלות.
כאן יש לך מקומות לינה מומלצים באזורים החרדים בלונדון:

easy_kosher_travel

משתמש פעיל
כאן יש לך אתרים ואטרקציות בלונדון:

וכאן אטרקציות "למתקדמים" בלונדון:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה