קינוחים לוג שוקולד - עיתון קראט

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בקראט של אחד מהשבועות האחרונים התפרסם מתכון של לוג שוקולד.
יש מישהו שראה/שמע/יודע ויכול להעלות לכאן?
אני ממש צריכה את זה.
אודה מאד! מאד !
 

מספר 2

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
החומרים:
ללוג:
250 גרם שוקולד חלב
כוס חמאת בוטנים לא ממותקת
2 כפות אבקת סוכר
2.5 כוסות פצפוצי אורז
1/2 כוס בייגלך קצוצים דק
1/4 כוס בוטנים קצוצים דק
לקישוט:
4 קוביות שוקולד מריר
4 קוביות שוקולד לבן
לגנאש (לא חובה):
150 גרם שוקולד מריר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
שקית זילוף
צנתר משונן
 

מספר 2

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד ומוסיפים אליו את חמאת הבוטנים.
מערבבים היטב.
מוסיפים את שאר המוצרים ומערבבים.
מעבירים לתבנית וחובטים בזהירות על השיש להוצאת בועות אוויר כלואות.
מכניסים למקפיא להתייצבות.
מכינים את הקישוטים:
מכניסים לשקיות את השוקולדים כל צבע בנפרד וממיסים בספל עם מים רותחים.
מוציאים את הלוג ומחלצים מהתבנית, מניחים על המגש הפוך, כך שהצד החלק (שהיה בתוך התבנית) כלפי מעלה.
מחוררים חור קטנטן בקצה שקיות השוקולד המומס ומזלפים קווים דקיקים לרוחבו של כל הלוג מהשוקולד המריר והשוקולד הלבן.
ניתן לקשט גם עם גנאש שוקולד:
מחממים את השמנת, מכניסים לתוכו את השוקולד ומשהים כמה דקות.
מערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד ומבריק.
משהים להתייצבות.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות באמצע הלוג לכל אורכו.

הלוג נשמר היטב במקרר כ-3 ימים ובמקפיא כשבועיים.
 

יוניקורן

משתמש מקצוען
טרנד בקינוחי ראווה
(מוכר לי מארצות הברית אישית, לפני כ - 7 שנים...)
מעין "בלוק" שוקולד בצורת רולדה / טרין וכו', מורכב משוקולד טעים ותוספות בתוכו.
כל אחד פורס לעצמו חתיכה.
 

בן מיכאל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית

Mally

משתמש רשום
@ישראל44 את ברוכי קופטייל???
המתכונים שלך אלופיםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!
איך אני משנה את הגנאש שיהיה פרווה?
מה במקום השמנת ?
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד ומוסיפים אליו את חמאת הבוטנים.
מערבבים היטב.
מוסיפים את שאר המוצרים ומערבבים.
מעבירים לתבנית וחובטים בזהירות על השיש להוצאת בועות אוויר כלואות.
מכניסים למקפיא להתייצבות.
מכינים את הקישוטים:
מכניסים לשקיות את השוקולדים כל צבע בנפרד וממיסים בספל עם מים רותחים.
מוציאים את הלוג ומחלצים מהתבנית, מניחים על המגש הפוך, כך שהצד החלק (שהיה בתוך התבנית) כלפי מעלה.
מחוררים חור קטנטן בקצה שקיות השוקולד המומס ומזלפים קווים דקיקים לרוחבו של כל הלוג מהשוקולד המריר והשוקולד הלבן.
ניתן לקשט גם עם גנאש שוקולד:
מחממים את השמנת, מכניסים לתוכו את השוקולד ומשהים כמה דקות.
מערבבים היטב עד לקבלת קרם אחיד ומבריק.
משהים להתייצבות.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלוליות באמצע הלוג לכל אורכו.

הלוג נשמר היטב במקרר כ-3 ימים ובמקפיא כשבועיים.
יש אפשרות להמיר לפרווה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה