יצרתי את העסק שלי עוד הרבה לפני שקלרינט פרסם את העבודה הזאתבאמת מאתגר למתג את עצמך...
מס' הערות:
1. שינוי גופנים.
2. שינוי מראה הלוגו
3. להוריד את המילה "ועוד..." זה לא מרכול.
צריך לכתוב בדיוק במה אתם עוסקים לדוג': צילום|| עיצוב|| עריכת וידאו
4. מדוע בחרתם בשם "טוב טעם"? (נראה לי תפוס ע"י @קלרינט למוצרי אפיה)
לא התכוונתי לומר שהשם הועתק. ערכתי את ההודעה.יצרתי את העסק שלי עוד הרבה לפני שקלרינט פרסם את העבודה הזאת
אשמח לדעת מה אפשר לעשות לשינוי מראה הלוגו2. שינוי מראה הלוגו
אשמח לדעת מה אפשר לעשות לשינוי מראה הלוגו
יש לך שם אחר אולי להציע?סורי, אבל ה" טוב טעם" נשמע לי ממש ישן ואפרורי.
אני מחפש אייקונים ללוגו אם יש למישהו משהו להציע אשמחאייקון המותג
אם יש לכם רעיונות גם לשמות אחרים אשמחיש כמה חנויות אוכל בשם הזה-אולי כדאי לשנות את השם
אם יש לכם רעיונות גם לשמות אחרים אשמח
ברור שזה נושא בפני עצמו רק שאלתי אם יש לכם אולי רעיונות. בגדול אני מתמקד בעיקר בעיצוב גרפי אני רוצה להביע גם שאני זולבחירת שם הוא נושא שדורש חשיבה והוא חלק גדול מאוד מהעיצוב עצמו
צריכים לחשוב- מה אתה רוצה לייצג? מה אתה רוצה להביע? במה אתה מתמקד? ועוד....
ברור שזה נושא בפני עצמו רק שאלתי אם יש לכם אולי רעיונות. בגדול אני מתמקד בעיקר בעיצוב גרפי אני רוצה להביע גם שאני זול
תודה רבה בכל מקרה
לא כותבים גם וגם, או סלוגן או את מה שאתה עושה...וכדאי להוסיף גם סלוגן כלשהו או להשאיר ככה?
הרבה יותר טוב, עדיין לא מספיקמה אתם אומרים על הסגנון הזה?צפה בקובץ המצורף 803299צפה בקובץ המצורף 803301
מה אתם אומרים על הסגנון הזה?צפה בקובץ המצורף 803299צפה בקובץ המצורף 803301
לא כותבים גם וגם, או סלוגן או את מה שאתה עושה...
הרבה יותר טוב, עדיין לא מספיק
אני עדיין חושב שכדאי לך להחליף שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: