נכתב ע"י sunshine;409104:בהתחלה כשראיתי את הלוגו החדש, הייתי מופתעת במובן השלילי. חשבתי לעצמי: למה להחליף לוגו מוצלח בדבר הזה שנראה כמו כותרת לסיפור ילדים?... ולא הבנתי ממה מתלהבים... הצבעים מדי מצועצעים ולא משתלבים הכי מוצלח, הכוכבים כל כך לא ייחודיים, ואפילו נראים מיותרים, השובל של הכוכבים לא עשוי בצורה טובה וכו'.
הדבר היחידי שהיה מעניין זה הפונט, אם כי היה נראה לי שמספיק רק ששתי האותיות R ו-K יהיו בפונט הזה, כי אחרת זה יוצא מדי מקושקש.
ואז...
העלית את הלוגואים החוצניקיים המיוחדים והמתוקים, ואז הבנתי לאיזה כיוון את חותרת, ואכן כדאי לך להחליף סגנון בהתאם לתחום הצילום שלך. אבל... הוא דורש עוד עיבוד רציני להגיע לרמה המבוקשת. אפילו לא ניכר שזו אותה מעצבת... היא יכולה להגיע להרבה יותר... אולי שהיא תנסה לעשות את הקטע של הכוכבים עם השובל בצורה של ציור ידני ולא ממוחשב, כמו שהיא עשתה בדבורה ובציפור.
בקיצור, תלכי על הכיוון החדש, אבל תעלי לכאן שנראה ונחווה דעה, טוב?[/QUOTE
אתמול דיברתי איתה בטלפון פעם ראשונה ולא באימל ואני מקווה שזה יעזור וזה בדיוק מה שאמרתי לה שאני רוצה את זה יותר ידני וחזרנו לסקיצות ישנות שלה וירדנו מהכוכבים ואנחנו חוזרים לפרפרים אבל אני רוצה יותר ידניים.
נכתב ע"י naamah;409042:לא הבנתי למה את בוחרת את הפונט ולא המעצבת?!
זה התפקיד שלה, ובגדול.
אני מסכימה עם מה שנאמר, שאם היא הגיעה לתוצאות מעין מה שהעלית, הלוגו שלך עוד יכול להגיע רחוק מאוד. אם עבודותיה מוצאות חן בעינייך, תני לה לעשות את העבודה (לשם כך את משלמת לה, לא?), תני לה יד חופשית ככל הניתן וכך היא תגיע (בע"ה) לתוצאות יצירתיות כמו בקובץ שהעלית.
היא בחרה לוגואים שלא הכי אהבתי אז היא אמרה לי להיסתכל על פונטים ולתת לה כמה והחלטנו על זה....
נכתב ע"י eden7115;409112:הדבר הראשון שחשבתי לעצמי: למה היא מחליפה לוגו למען ה'....
הדבר השני שחשבתי: יש סטודיו לצילום בבני ברק (שקוראים לו משהו עם "אגדות", לא זוכרת בדיוק) שיש להם לוגו ממש באותו רעיון, שובל עם כוכבים (אומנם פונט בעברית אבל הרעיון זהה).
וכשראיתי את דוגמאות הלוגואים שהבאת חשבתי בדיוק כמו האחרים: הלוגואים (בעיקר בקובץ השני) מיוחדים אחד אחד!!! הלוגו שאת מנסה ליצור עדיין בשלב בוסר, הוא מידי ילדותי וחסר לו אצ הטאץ' העיצובי והנקי שמאוד מאפיין את הצילומים שלך.
כמו שהספקתי להכיר אותך מהפורום (ולשמוע עלייך מלקוחות...) את פרפקציוניסטית חסרת תקנה ולכן בטוחני שלא תנוחי ולא שתקטי עד שהתוצאה תהיה מושלמת!!!
מחכים לראות את הדוגמא המתוקנת.
בהצלחה!
תודה על המחמאות....
נכתב ע"י נפ;409238:מצטרפת לשלמה ריב.
בד"כ אני לא מגיבה כ"כ, אבל כ"כ הפריע לי מה שאמרת ואף אחד פה לא אומר מילה. הזכרת שהסגנון של הלוגואים שהעלת הוא חו"לי. לפי דעתי זה בכלל לא מדויק. העיצוב הארופאי בכלליותו הוא ממש אותו סגנון כמו הישראלי-רק בכמה רמות מעל - קוים נקיים ומתוחכמים. אולי האמריקאי הוא יותר בסגנון שהעלת אבל גם לא כל העיצוב הוא כזה. עשיתי חיפוש קצר ברשת ראיתי אכן בסגנון שהעלת אבל זה לא היה כל הלוגואים. יש הרבה לוגואים נקיים, מוקפדים, ארופאיים ולא רק קיטשיים כאלו שלוקח 10 דקות לעשות אותם (סליחה על הביטוי)
אני חושבת שהצילומים שלך הם כאלו מדהימים ומגיע להם משהו קצת יותר..
אני מצרפת פה דוגמא ללוגואים שאהבתי-כולם עוסקים בצילומי ילדים
נכתב ע"י studio dv.d;409606:באמת קשה לבחור.... התלבטות קשה...
ובכל זאת... ההתלבטות היא יותר בין השני לשלישי, כי ה3 פרפרים שיש בראשון זה נראלי יותר מידי...
אולי לקחת את השלישי, ולהחליף (רק) את הפרפר בפרפר של השני ז"א שה'מסלול' המקוקו של השלישי ישאר. ולא עשית בשלישי את האות R ו K גדולות....
התקדמות יפה!
המונמון הצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: