כללי לוגו חדש לעצמי (צלמת)

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י סיכת משרד;408328:
ותמיד לבחור, אני מסכימה איתך לגבי הטעם. הלוגואים שריקי העלתה, משגעים, אבל בניחוח חוצניקי להפליא. באנגליה או ארה"ב יש לזה המון סיכוי, פה בארץ - זה לא 'זה'. החן והיופי של מה שעשו, לא משחק אותה כאן, עולם המושגים והפרשנויות שונה מאשר בחו"ל.
אכן, בחו"ל יש לזה הרבה סכוי.
ופה? ניתן לטעון שעוד יותר. :)

כי... אם בחו"ל הלוגו הנ"ל הוא 'עוד אחד' באותה הרוח, פה נושא הלוגו המלבב הזה בשורה חדשה של קסם וחן בניחוח חוצניקי להפליא. לא כן? :cool:

סיכת משרד

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכון, אבל הקהל פה, הוא קהל ישראלי. דבר אליו חוצניקית יום, יומיים, הוא ישמע. ביום השלישי יסתתמו לו האזניים.

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י סיכת משרד;408345:
ביום השלישי יסתתמו לו האזניים.
וזאת כי? :confused:

חוצמזה, זה היום הראשון ל'דיבור החוצניקי' (כלשונך). בוודאי שבתחום הצילום. לא נחשפתי עוד ללוגו חוצניקי משובב שכזה בשומקום ישראלי. (אבל מייבי טועה, כמובן)

נעמה כץ

משתמש רשום
האותיות באנגלית הן פונט קיים או יצירה מיוחד לך? כי האותיות מאוד לטעמי ואני חושבת שלא צריך את הכוכבים מסביב. וא"כ אז באופן מינימלי. גם את הצבעים הייתי משנה לצבע אחד עד שניים, ולא צריכים להיות כ"כ אנמיים ותינוקייים. הכתב עצמו משדר משהו אישי ורך וזה מספיק.

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אין לי מושג בסגנון חוצניק וישראלי. וכולי...
אבל הלוגו הקודם שלך לדעתי יותר מקצועי.
השני בריח חוצניק? לא מבינה בזה... אבל הוא גם מאוד יפה!

אבל כמעט בכל הדוג' שהעלת. מה שעושה את הלוגו זה הפונט הלא שיגרתי.
כי יש בהן ויז'ואל פשוט וקל ופונט לא רגיל. ומה שיש לך פה זה פונט כמעט רגיל ונדוש.
אז יש אתר מצויין לפונטים באנגלית. תשוטטי שם יש המון דוג' לא שגרתיות. שיכולות להשתלב לך מצויין בסגנון של הלוגו.
www.dafont.com

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י סיכת משרד;408328:
ותמיד לבחור, אני מסכימה איתך לגבי הטעם. הלוגואים שריקי העלתה, משגעים, אבל בניחוח חוצניקי להפליא. באנגליה או ארה"ב יש לזה המון סיכוי, פה בארץ - זה לא 'זה'. החן והיופי של מה שעשו, לא משחק אותה כאן, עולם המושגים והפרשנויות שונה מאשר בחו"ל.

אני גם מעיזה לצלם שונה מכולם ולא בסיגיון הישראלי.... בהתחלה אנשים אמרו לי מה את לא מצלמת בלי אביזרים כמאט ולא באו ואמרו יום אחד תצלמי עם אביזרים בגלל שזה מה שאנשים רוצים אבל לא יש אנשים שרוצים משהוא שונה משהוא חוצניק משהוא לא ישראלי.... אז גם כאן אולי זה לא ישראלי אבל הדבר האחרון שאפשרי לומר עלי זה ישראלי....

נכתב ע"י שיר770;408375:
אין לי מושג בסגנון חוצניק וישראלי. וכולי...
אבל הלוגו הקודם שלך לדעתי יותר מקצועי.
השני בריח חוצניק? לא מבינה בזה... אבל הוא גם מאוד יפה!

אבל כמעט בכל הדוג' שהעלת. מה שעושה את הלוגו זה הפונט הלא שיגרתי.
כי יש בהן ויז'ואל פשוט וקל ופונט לא רגיל. ומה שיש לך פה זה פונט כמעט רגיל ונדוש.
אז יש אתר מצויין לפונטים באנגלית. תשוטטי שם יש המון דוג' לא שגרתיות. שיכולות להשתלב לך מצויין בסגנון של הלוגו.
www.dafont.com

בחרתי את הפונט הזה אחרי שעברתי מעל 7000 פונטים לא ידעתי שיש בכלל כל כך הרבה פונטים...

Smeshi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
הפונט מאד יפה, העיטור בסדר.
הצבעים לא!! מפליא שאף אחד לא אמר.
אלו צבעים לא אופנתיים. תכלת ורוד וסגול, שילוב די בנאלי, ועוד צעקני, כשהם ביחד הם מזכירים לי את הסנדלים שהיו לי בכיתה א'.
תסתכלי בעצמך בלוגואים האחרים שהבאת, יש שם שילובי צבעים ממש טובים.
לי לא מפריע ישראלי-לא ישראלי, העיקר שיראה טוב.

Smeshi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
הסתכלתי שוב על הלוגואים המקסימים אחד אחד, וראיתי שכל העיטורים שבהם חופשיים ואומנותיים, ואצלך בלוגו הם שבלוניים. אפשר להשאיר את הכוכבים והפסים אבל לתת להם טאצ' ידני חופשי.

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תוסיפי משהו שיצא מהמלבן הוירטואלי החוצה וישבור

מעשה אבותי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הלגו החדש יפהפה, ומתאים לסגנון הצילום.
רק הצבעים- חובה להחליף,
(כמו שאמרו, בלוגואים שהעלת יש שילובי צבעים טובים מאוד.)

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י שלום מ;408845:
הלגו החדש יפהפה, ומתאים לסגנון הצילום.
רק הצבעים- חובה להחליף,
(כמו שאמרו, בלוגואים שהעלת יש שילובי צבעים טובים מאוד.)

Tיזה צבעים אתם חושבים?

ח-מ

משתמש צעיר
ריקי,
אם המעצבת שלך הוציאה את הלוגיים שהראת,
אז יש ללוגו שלך פוטנציאל וסיכוי גבוה יותר,

עזבי ישראלי ולא ישראלי, חוצניק ולא חוצניק (אגב אני גם ממוצא חוצניק ומכירה את הסגנון היטב)
הלוגו שלך החדש שהעלת לפה לא מגיע לקרסוליים של הדוגמאות האחרות של הלוגויים שהעלת, זה עובדה!

לא מבחינת הפונט
ובעיקר לא שילובי הצבעים והטאץ' של העיטורים החופשיים,
על הלוגויים שהעלת רואים שיש בהם משהו אומנותי ובשלך עדין לא,
בלוגיים יש שילובי צבעים מדהימים בכלל בלי השוואה למה שהעלת,
סליחה על השפכטל בלי הצטעצועיות הלוגו לא נראה מספיק טוב,
את יכולה להתקדם איתו למשהו הרבה הרבה יותר (ובלי תרוצים של סגנון וריח של חו"ל עזבי שטויות זה לא זה...:))
יש לך טעם!
יש לך תעוזה!
קדימה, תעשי משהו זה עדין לא נקרא!
הרבה הצלחה!

twiti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
ריקי תלכי עם מה שהלב שלך אומר אנו בתור צלמים (לא גרפיקאים) מצלמים ללקוח את מה שאנחנו אוהבים ומאמינים שמה שיפה לנו יפה ללקוח הכרטיס ביקור זה אנחנו והתמונות שלנו בלבד החתיכת נייר זה משהו יצוגי לאנשים שלא ראו את עבודתינו אני בתור צלם שאוהב את עבודתך מתחבר מאוד לכרטיס ביקור הזה

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
ריקי, אני חושבת שפשוט תעשי לוגו שמשדר אותך! זה שזה חוצניק זה לא חסרון, כי הרי גם הסגנון שלך הוא כזה ועובדה שכולם מתעלפים מהתמונות שלך! ועובדה שאנשים רואים ת'תמונות ורוצים גם! (אני למשל... :) )
אז נכון שיש לו (ללוגו) עוד לאן להתקדם והוא יכול להיות בסגנון הזה אבל יותר טוב כמו שכמה אמרו לפני אבל אני ממש מסכימה שזה את! זה הלוגו שמתאים לך ולא מה שהיה עד עכשיו....
ומי שיראה את הלוגו וזה יגרום לו לא לבוא (מה שלא נראלי... ) זה הפסד שלו בלבד! ;)
אני מחכה לראות את הלוגו לאחר השיפוצים....

בהצלחה רבה!

יום יבוא ובעז"ה גם הילדים שלי יהיו בין המצולמים שלך... מבטיחה!

vmydesign

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בס"ד
אני לא מצליחה להבין למה אנגלית בלוגו, אנחנו בארץ הקודש!!
חוץ מזה אכן מסקרן מה יצא לך אחרי השינויים
בהצלחה

photosbyrik

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י vmydesign;409001:
בס"ד
אני לא מצליחה להבין למה אנגלית בלוגו, אנחנו בארץ הקודש!!
חוץ מזה אכן מסקרן מה יצא לך אחרי השינויים
בהצלחה

אנגלית זה שפה שמדברים בכל העולם... חוץ מזה אני אמריקאית (האמת ההורים שלי) והלקוחות שלי ברובם דוברי אנגלית, הרבה ארופיאים ואמריקאים יש לי גם לקוחות ישראלים ועם כבר משהוא מפריעה למישהוא זה שהאתר שלי באנגלית ולא רואה למה ללקוחות שלי יפריעה לוגו באנגלית....
ואני בעזרת השם יעלה לכאן אחרי השינואים....

naamah

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם זה מה שהולך בחו"ל, אז את בהחלט בכיוון הנכון! בהצלחה!
וזה מלמד אותנו שכשבאים לבחון עיצוב, צריך לזכור את קהל היעד וגם את ההקשר הגיאוגרפי...

nechama

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ריקי, לדעתי הלוגואים של הצלמות האחרות שהעלית..

nechama

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הלוגואים שהעלית ( של צלמות אחרות) משדר מקצועיות ורמה, הלוגו שלך שהעלית לכאן, לא משדר מקצועיות, בעוד שהוא צריך לשדר את זה בגדול!!.. הוא מידי ילדותי ואכן כמו שאמרו מתאים לחנות צעצועי ילדים או בגדים..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה