קינוחים לה פרוטה---

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
או מישהו אחר...
השתמשתם בקרם קורוס?
יצא טוב?
כן השתמשתי פעמיים-שלוש.
יצא מעולה. טעם עמוק ומיוחד.
מה שכן, אולי יש מצב שמי שלא אוהב קוקוס ירגיש בטעם, ולא יאהב.
בכל מקרה,כמובן זה תלוי במינון.
 

מרחבים

משתמש מקצוען
@ה. בקר
או מי שתדע לעזור.
אני משתגעת, כבר הרסתי מלא שוקולד לבן משובח שקניתי בחנויות האפיה
ניסיתי להמיס ב3 דרכים
במיקרוגל, בסיר, ובכלי שנמצא בתוך כלי עם מים רותחים..
כבר שברתי בשביל זה קערה מזכוכית.
ואני לא מצליחה
יוצא לי מרקם פירורי שא"א לטבול את המגנומים
אוף:confused:
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
או מי שתדע לעזור.
אני משתגעת, כבר הרסתי מלא שוקולד לבן משובח שקניתי בחנויות האפיה
ניסיתי להמיס ב3 דרכים
במיקרוגל, בסיר, ובכלי שנמצא בתוך כלי עם מים רותחים..
כבר שברתי בשביל זה קערה מזכוכית.
ואני לא מצליחה
יוצא לי מרקם פירורי שא"א לטבול את המגנומים
אוף:confused:
נשמע שאיכשהו נרטב לך השוקולד או ששרפת אותו.....
 

מרחבים

משתמש מקצוען
נשמע שאיכשהו נרטב לך השוקולד או ששרפת אותו.....
גם לי נשמע
אבל כבר לא נשאר לי הרבה שוקולד להרוס
איך אני עושה את זה נכון?
אגב, זו לא פעם ראשונה, תמיד אני לא מסתדרת עם השוקולד הזה.
שוקולד חלבי לבן ושוקולד מריר אני ממיסה בכיף בלי שום פשלות
מה ההבדל?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
גם לי נשמע
אבל כבר לא נשאר לי הרבה שוקולד להרוס
איך אני עושה את זה נכון?
אגב, זו לא פעם ראשונה, תמיד אני לא מסתדרת עם השוקולד הזה.
שוקולד חלבי לבן ושוקולד מריר אני ממיסה בכיף בלי שום פשלות
מה ההבדל?
לא ברור לי....
 

אדריכלית בליגה אחרת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
וואי, נראה מושלםםם!
ואח"כ שטבלת את זה בשוקולד את מניחה את זה על נייר? כי אני מניחה אבל אחרי זה זה נדבק לי....:(
תודה על המתכוןן...
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואי, נראה מושלםםם!
ואח"כ שטבלת את זה בשוקולד את מניחה את זה על נייר? כי אני מניחה אבל אחרי זה זה נדבק לי....:(
תודה על המתכוןן...
בגלל שאני טובלת אותם בשוקולד כשהארטיק קפוא ממש השוקולד מצייבש ממש מהר. חצי דקה ביד ואפשר להניח
אפשר גם לנעוץ בקל קר
 

tamart

משתמש צעיר
@ה. בקר
או מי שתדע לעזור.
אני משתגעת, כבר הרסתי מלא שוקולד לבן משובח שקניתי בחנויות האפיה
ניסיתי להמיס ב3 דרכים
במיקרוגל, בסיר, ובכלי שנמצא בתוך כלי עם מים רותחים..
כבר שברתי בשביל זה קערה מזכוכית.
ואני לא מצליחה
יוצא לי מרקם פירורי שא"א לטבול את המגנומים
אוף:confused:
לגבי המסה של שוקולד לבן- הוא הכי רגיש....
יש להמיס אותו בפולסים ממש קצרים במיקרו 15 שניות כל פעם
לעומת שוקולד מריר שהוא פחות רגיש- 35-45 שניות
אם מתאים לך ללכת על הדרך הכי בטוחה היא במים חמים- את לא מסתכנת בשריפה דל השוקולד
בהצלחה בהתנסות הבאה...
 

מרחבים

משתמש מקצוען
לגבי המסה של שוקולד לבן- הוא הכי רגיש....
יש להמיס אותו בפולסים ממש קצרים במיקרו 15 שניות כל פעם
לעומת שוקולד מריר שהוא פחות רגיש- 35-45 שניות
אם מתאים לך ללכת על הדרך הכי בטוחה היא במים חמים- את לא מסתכנת בשריפה דל השוקולד
בהצלחה בהתנסות הבאה...
ניסיתי, הכנסתי לכלי פלסטיק, ואת הכלי הכנבתי לכלי יותר עמוק ומחלאתי אותו במים חמים.
גם יצא לי מרקם פירורי, לא נמס לגמרי, ולא הצלחתי לעבוד איתו...
 

tamart

משתמש צעיר
ניסיתי, הכנסתי לכלי פלסטיק, ואת הכלי הכנבתי לכלי יותר עמוק ומחלאתי אותו במים חמים.
גם יצא לי מרקם פירורי, לא נמס לגמרי, ולא הצלחתי לעבוד איתו...
מתסכל....
כנראה שלא נמס עד הסוף, לא יתכן שנשרף אולי המים התקררו/ כמות השוקולד היתה גדולה מידי ביחד ולא נמס לגמרי.
תנסי פעם הבאה להתחיל המסה קצרה במיקרו ואז להעביר להמסה על מים רותחים
בגדול- יש בעיה נוספת בציפוי ארטיקים שאם הארטיק לא מוקפא היטב
(מנסיון יש לי 2 מקפיאים ובאחד ההקפאה לא מידי חזקה ומתפשל) אז הארטיק קצת נמס בתהליך הציפוי והשוקולד מתערבב עם הגלידה ואז בודאי יתכנו גושים בשוקולד גם אן תמיסי עוד
 

מרחבים

משתמש מקצוען
מתסכל....
כנראה שלא נמס עד הסוף, לא יתכן שנשרף אולי המים התקררו/ כמות השוקולד היתה גדולה מידי ביחד ולא נמס לגמרי.
תנסי פעם הבאה להתחיל המסה קצרה במיקרו ואז להעביר להמסה על מים רותחים
תודה,
הקטע הוא שאני אכן צריכה כמות גדולה
כדי להצליח לטבול את המגנומים
ננסה באמת להתחיל במיקרו בעדינות
 

tamart

משתמש צעיר
צודקת, לאחר המסת השוקולד
אני מעבירה את השוקולד המומס לכוס קרטון ככה הקוטר מספיק לי לארטיק ופחות מתבזבז שוקולד
 
נערך לאחרונה ב:

tamart

משתמש צעיר
בהמסת שוקולד יש המון שיטות, כל אחד איך שהכי נח
כשאני ממסירה כמות קטנה אני ממיסה במיקרו בקערה או בשקית, פחות מלכלך,
אבל בכמות גדולה של שוקולד פחות נח במיקרו כי יקח לך הרבה פעמים, כל פעם ממיסים למספר שניות תלוי בסוג השוקולד. לכן קל יותר להמיס בבן מארי, כל קערה מנירוסטה מתאימה.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה