כן השתמשתי פעמיים-שלוש.או מישהו אחר...
השתמשתם בקרם קורוס?
יצא טוב?
נשמע שאיכשהו נרטב לך השוקולד או ששרפת אותו.....@ה. בקר
או מי שתדע לעזור.
אני משתגעת, כבר הרסתי מלא שוקולד לבן משובח שקניתי בחנויות האפיה
ניסיתי להמיס ב3 דרכים
במיקרוגל, בסיר, ובכלי שנמצא בתוך כלי עם מים רותחים..
כבר שברתי בשביל זה קערה מזכוכית.
ואני לא מצליחה
יוצא לי מרקם פירורי שא"א לטבול את המגנומים
אוף
גם לי נשמענשמע שאיכשהו נרטב לך השוקולד או ששרפת אותו.....
לא ברור לי....גם לי נשמע
אבל כבר לא נשאר לי הרבה שוקולד להרוס
איך אני עושה את זה נכון?
אגב, זו לא פעם ראשונה, תמיד אני לא מסתדרת עם השוקולד הזה.
שוקולד חלבי לבן ושוקולד מריר אני ממיסה בכיף בלי שום פשלות
מה ההבדל?
והוראות להמסה מוצלחת יש?לא ברור לי....
אני ממיסה במיקרו בפולסים קצריםוהוראות להמסה מוצלחת יש?
בגלל שאני טובלת אותם בשוקולד כשהארטיק קפוא ממש השוקולד מצייבש ממש מהר. חצי דקה ביד ואפשר להניחוואי, נראה מושלםםם!
ואח"כ שטבלת את זה בשוקולד את מניחה את זה על נייר? כי אני מניחה אבל אחרי זה זה נדבק לי....
תודה על המתכוןן...
לגבי המסה של שוקולד לבן- הוא הכי רגיש....@ה. בקר
או מי שתדע לעזור.
אני משתגעת, כבר הרסתי מלא שוקולד לבן משובח שקניתי בחנויות האפיה
ניסיתי להמיס ב3 דרכים
במיקרוגל, בסיר, ובכלי שנמצא בתוך כלי עם מים רותחים..
כבר שברתי בשביל זה קערה מזכוכית.
ואני לא מצליחה
יוצא לי מרקם פירורי שא"א לטבול את המגנומים
אוף
ניסיתי, הכנסתי לכלי פלסטיק, ואת הכלי הכנבתי לכלי יותר עמוק ומחלאתי אותו במים חמים.לגבי המסה של שוקולד לבן- הוא הכי רגיש....
יש להמיס אותו בפולסים ממש קצרים במיקרו 15 שניות כל פעם
לעומת שוקולד מריר שהוא פחות רגיש- 35-45 שניות
אם מתאים לך ללכת על הדרך הכי בטוחה היא במים חמים- את לא מסתכנת בשריפה דל השוקולד
בהצלחה בהתנסות הבאה...
מתסכל....ניסיתי, הכנסתי לכלי פלסטיק, ואת הכלי הכנבתי לכלי יותר עמוק ומחלאתי אותו במים חמים.
גם יצא לי מרקם פירורי, לא נמס לגמרי, ולא הצלחתי לעבוד איתו...
תודה,מתסכל....
כנראה שלא נמס עד הסוף, לא יתכן שנשרף אולי המים התקררו/ כמות השוקולד היתה גדולה מידי ביחד ולא נמס לגמרי.
תנסי פעם הבאה להתחיל המסה קצרה במיקרו ואז להעביר להמסה על מים רותחים
אז במה את ממיסה?צודקת,
אני מעבירה את השוקולד המומס לכוס קרטון ככה הקוטר מספיק לי לארטיק ופחות מתבזבז שוקולד
ממסירה בסיר ציפוי אבן / בבן מאריאז במה את ממיסה?
אי אפשר להכניס את הכוס קרטון למיקרוגל?
לא כתבת שבמיקרו?ממסירה בסיר ציפוי אבן / בבן מארי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: