להתמקד!

rucheli

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
שלום!
אני רוצה לייצב את העסק שלי ואומרים לי שכדאי לי להתמקד דבר אחד
רציתי לשמוע את דעתכן.
במה כדי לי להתמקד?
מה חסר בשוק?
מה יש הרבה?
ובככל מה שאת יכולה להחכים אותי בנושא
תודה מראש

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
תרגישי למה את הכי מחוברת ואוהבת ובזה תתמקדי.
תעשי קליפ פרסום יפה לתחום שאת אוהבת בת מצוה/חתונה/המנון סמינרי/קליפ תדמית וכו' ותמיד יכול להיות עבודה בכמה סוגי תחומים...
לדעתי הנושא של מה חסר בשוק לא רלוונטי כאן. אם את טובה ולא משנה מאיזה סיבה- משהו שמושך לקוחות כמו מהירות עבודה/ גישה טובה בצילום/רעיונות/מקוריות/סבלנות וכו'...

יוכבד שכטר

צילום יוצר, מציאות.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מה את הכי אוהבת?
מה יצא לך לעשות הכי הרבה ואת נהנית מזה?
מה את מרגישה שזה מה שאת עושה?

פוטושופר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
שלום!
רציתי לשמוע את דעתכן.
במה כדי לי להתמקד?
מה חסר בשוק?
מה יש הרבה?
תודה מראש

אלו כלים יש לך?
מה למדת?
באופן כללי, תלכי על מה שהלב שלך אומר לך....

מלכנונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מה את הכי אוהבת?
מה יצא לך לעשות הכי הרבה ואת נהנית מזה?
מה את מרגישה שזה מה שאת עושה?
ככל שתבחרי משהו שאת יותר אוהבת ואת יותר טובה בזה, ייקח לך פחות זמן לעשות עבודות, ואז גם מבחינה כספית יישתלם לך.
ואם תהיי טובה במה שאת, יקחו אותך, לא משנה מצב השוק....

יעל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
שלום!
רציתי לשמוע את דעתכן.
במה כדי לי להתמקד?
מה חסר בשוק?
מה יש הרבה?
תודה מראש

הלקוחות צריכים לדעת שאצלך הם יכולים לקבל מענה לכל צרכי הוידאו שלהם, היום זה תדמית לישיבה, מחר זה תוכנית לקמפ ובהמשך עריכת חתונה של אחד מילדי הצוות, ולאישתו יש מעון אז היא צריכה סרט למעון והבת שלה מדריכה בסמינר ובדיוק מארגנת מחנה אז תעשי לה גם את ההמנון וכו וכו'
לכן לא הייתי מתמקדת בנושא אחד ונמנעת משאר הנושאים, מה גם שחייבים גיוון בעבודה.
לכן הייתי מחפשת לחשוב איך את מסבירה ללקוחות שאצלך הם ימצאו את כל מה שהם צריכים בתחום המדיה.

אפטריסטית אחת

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני חושבת שכן להתמקד בנישה אחת מתוך המקצוע ובה להיות הכי טובה שיש
תחשבי אם את היית שומעת על בעלת אולפן שמתמחה בסוג מסוים של הקלטה, היית נעזר בשירותיה כי היא נראית טובה בתחום.
להקביל אלייך-
לדוגמה אם את אוהבת לערוך פרסומות תמתגי את עצמך כעורכת פרסומות, וכך אנשים יזכרו, יעמוד להם בראש שX עורכת מצוין פרסומות, יפנו אליה, וגם יפנו עבודות, כי ברגע שאת מתמקדת בשמהו שומעים עלייך בתחום הזה.
כמובן לא להימנע מעבודות מסוגים אחרים שמזדמנים לך

miri photog

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הלקוחות צריכים לדעת שאצלך הם יכולים לקבל מענה לכל צרכי הוידאו שלהם, היום זה תדמית לישיבה, מחר זה תוכנית לקמפ ובהמשך עריכת חתונה של אחד מילדי הצוות, ולאישתו יש מעון אז היא צריכה סרט למעון והבת שלה מדריכה בסמינר ובדיוק מארגנת מחנה אז תעשי לה גם את ההמנון וכו וכו'
לכן לא הייתי מתמקדת בנושא אחד ונמנעת משאר הנושאים, מה גם שחייבים גיוון בעבודה.
לכן הייתי מחפשת לחשוב איך את מסבירה ללקוחות שאצלך הם ימצאו את כל מה שהם צריכים בתחום המדיה.

אין כמעט אפשרות לעבוד בהרבה עבודות ולהיות מקצועית לגמרי בהכל..!
את צריכה לראות מה המקצוע שאת הכי מתחברת אליו, הכי כיף לך להשקיע בו ושאת באמת מוכשרת בו, ורק בזה לעבוד.
(למעט הזדמנויות שיוצא לך לעשות דברים קטנים יותר ללקוחות מזדמנים)
המעלה שאת יודעת עוד דברים יכולה מאוד לעזור לך בתור אחת שפונים אלייך לדוגמה- לסרטון תדמית ואת כאחת שמבינה בתחומים של צילום עריכה הפקה בימוי כתיבת תסריט וכן הלאה.. תדעי לאיזה אנשים לפנות, מה לדרוש מכל אחד, ולהוציא תוצר מושלם!
לקוחות בד"כ אוהבים לפנות למישהו אחד שיפיק להם את הסרטון שלהם וזה מה שאת יכולה לעשות בתור אחת שיש לך כמה כיוונים ולעבוד רק בתחום אחד מהם.
הרבה הצלחה!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה