ברוך ה' אני נושם
משתמש צעיר
0548462423איך אני יוצרת איתך קשר?
0548462423איך אני יוצרת איתך קשר?
לאיזה גיללמכירה-
תחפושת של אחיות 50 ש"ח.
לפרטים:0527175052
אני מעונינית בכבשה מידה 6-12 עדיין רלוונטי?כבשים >> 2 תחפושות מידה 6-12, ועוד אחת 18-24.
האחות בת השנתיים יכולה ליהיות תרנגולת -והתאומים אפרוחים----על כל העגלת תאומים מקדימה להדביק פלקט לבן בצורה של חצי ביצה שבורה-יוצא חמוד מאד ויחסית זה תחפושת נוחה שאפשר להשיג בחנויות בתור ביבי גרו וכובע.....בהצלחהמחפשת רעיון לתאומים בני 3 חודשים ואחות בת 2
משהו שיתאים לכולם
התחפושות לא שלי,לאיזה גיל
ומאיפה את ?
סיכים לגילאי 2 ושנה
העניין הוא לא המידות ברוחב אלא באורךמענין אותי.
הנסיך הגדול יכול להתאים לילד בן 3 רזה?
אני מעוננת בהצלה. מה יש לך בתיק? יש לך גם את קשוטי האופניים? אני צריכה לילד בן 7. יכול ללכת? (אני מירושלים)למכירה סט תחפושות 4 בובות מהממות
גילאי 1.5-8
כולל שמלה (יש לי גם תחתיות לניפוח)
כובע
וגרבים ורודות מתקפלות
ב 60 ש"ח לכל אחת.
(גמישה אם מישהי תיקח את כולם).
אגב, הבובה הקטנה זה בן...
וכן למכירה 2 תחפושות הצלה
לגילאי 8.5 ו 10
כולל אפודה
כובע
תיק עם אביזרים
50 ש"ח לאחד
(עיצבתי את האופנים לפי תמונה שמישהי העלתה פעם כאן בפורום)
התחפושת מהמממת!!! יש מצב שאת מוכרת אותה/משכירה?אין לי לתת לך, אבל יכולה לתת השראה, הילדות שלי התחפשו לסבא אליעזר והגזר, הסבא בן שנתיים בדיוק, חולצה משובצת שלייקס לבנים, מכנס ג'ינס, אם את רוצה סבא יותר "דתי" אפשר כמובן כובע שחור שיש בחנויות לפני פורים וזקן או ציצית צמר של ילדים וכו', צפה בקובץ המצורף 804677
מה מצב הבובות?למכירה סט תחפושות 4 בובות מהממות
גילאי 1.5-8
כולל שמלה (יש לי גם תחתיות לניפוח)
כובע
וגרבים ורודות מתקפלות
ב 60 ש"ח לכל אחת.
(גמישה אם מישהי תיקח את כולם).
אגב, הבובה הקטנה זה בן...
וכן למכירה 2 תחפושות הצלה
לגילאי 8.5 ו 10
כולל אפודה
כובע
תיק עם אביזרים
50 ש"ח לאחד
(עיצבתי את האופנים לפי תמונה שמישהי העלתה פעם כאן בפורום)
מעניין אותך שמלת קטיפה שחורה מתוקה מאד? עם שער פתוח -אפשר להוסיף כובע קטיפה עם דנטל שחור -או סרט גדול קטיפה על הראשיש למשהי קישור לשמלת של נסיכה קצרה בסגנון קטיפה?
משהו מנסיון אבל
מחפשת דחוף לקנות (או אפילו ללוות ליום אחד - אני כבר רוצה לצלם את הבן שלי עם חלק מהתחפושת ואין עכשיו שום חנות פתוחה)
כובע שחור (או לבן) כמו בתמונה.
בירושלים.
תודה רבה
צפה בקובץ המצורף 806021צפה בקובץ המצורף 806023
יש לי שתיים.אני מעוננת בהצלה. מה יש לך בתיק? יש לך גם את קשוטי האופניים? אני צריכה לילד בן 7. יכול ללכת? (אני מירושלים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: