המייל שלי speechtherapyetty בגימייל
אולי לך בתור אמא לתאומים עם הברקות (!) יש רעיון לתחפושת מקורית לתאומות המתוקות שלי בנות שנתיים??אני מחפשת בסגנון של טוגזר
שנה שעברה חיפשתי אותם לדוורים מתוקים עם הרעיון של "אין דברים כאלה....."
השנה משהי נתנה לי רעיון ל-שני סינים עם כינור, אם לא תהיה הברקה אחרת ,נלך על זה.
תודה בכ"א על הרצון לעזור...
לא@gyh יש לך שמלת כלה למכירה?
האמת שכל ההברקות עוברות מדור לדור(מאמהות של תאומים...)אולי לך בתור אמא לתאומים עם הברקות (!) יש רעיון לתחפושת מקורית לתאומות המתוקות שלי בנות שנתיים??
נכון אבל עדיין ...גם אותך קשה לקנות עם משו כמו "כל דבר בשתיים מתוק יותר" אנחנו רוצות ה-ב-ר-ק-ה!!! יש לי בייבי בן חצי שנה אולי תחפושת מעניינת לשלושתם?האמת שכל ההברקות עוברות מדור לדור(מאמהות של תאומים...)
כל תחפושת בגיל הזה תהיה הכי מתוקה בכפליים.
אין לי משו בסגנון של טוגזר......
אולי רקדניות?
את רוצה אותן דוקא אותו דבר או השלמה? כמו תות בננה
את רצינית?נכון אבל עדיין ...גם אותך קשה לקנות עם משו כמו "כל דבר בשתיים מתוק יותר" אנחנו רוצות ה-ב-ר-ק-ה!!! יש לי בייבי בן חצי שנה אולי תחפושת מעניינת לשלושתם?
מכירה את השוקולד של בונבון?אולי לך בתור אמא לתאומים עם הברקות (!) יש רעיון לתחפושת מקורית לתאומות המתוקות שלי בנות שנתיים??
היי
לי יש כזה.מחפשת 2 תחפושות של חסיד ירושלמי [כתונת פסים זהובה ושטריימל] לגיל 3 ו4 או הפניה למקום שאפשר לקנות כאלו איכותיים, או תופרת, תודה רבה.
קניתי כדורי צמר גפן בהכל בשקל (לפני שנתיים) -4 חבילות בערך הספיקוזה באמת יפה (לא רואה תמונה)
אבל הכדורים יקרים יותר מלקנות תחפושת כבשה
מישהי ביקשה ממני לפרסם את זה יש שם את הטלפון שלה לפרטיםהיי
את מפעילה את זה?
כמה עולה?
ואולי יש לך תמונה של תינוק לובש את דגם המכנס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: