אני מב"במוכרת שמלת כלה חדשה מהממת מידה 5
ב140 ש"ח (קניתי ב 180 ש"ח
עדיין רלוונטי?
אשמח לדעת
אני מב"במוכרת שמלת כלה חדשה מהממת מידה 5
ב140 ש"ח (קניתי ב 180 ש"ח
השמלה נמצאת עכשיו ברמת שלמה יש לך גישהבית וגן
עדיין אקטואלי?
אפשר לראות תמונה אמיתית?
א. זה להשכרה ולא למכירהמחפשת שוטר לגיל 7 כחול כהה כולו.
סמי הכבאי- חולצה, מכנסיים, חגורה (ללא כובע ואביזרים שנשברו...) ב 50 שקלים. (נקנה ב 150 ש"ח)בכמה?
יש לי למכור, קטן על הבת שלי, הבת שלי כמעט בת 5.
https://he.aliexpress.com/item/4001217098663.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.354b4c4dzvWf59
מידה 4
מוכרת במאה ש"ח, אני בב"ב.בכמה את מוכרת? איפה את גרה? אשמח למדוד לה.
תודה.
מוכרת במאה ש"ח, אני בב"ב.
אני כותבת תעדנו שאני יכולה למחק.אני מירושלים.
תוכלי לכתוב מספר טלפון או כתובת אימייל בכדי שאוכל ליצור איתך קשר כדי להעביר את השמלה.
יש לך תמונה במציאות? יש לי בת בת 4 החולמת על כלה.מוכרת שמלת כלה לילדה בת 4, קטן על הבת שלי אני רוצה להזמין מידה יותר (הבת שלי בת כמעט 5)
מוכרת במאה ש"ח,
צפה בקובץ המצורף 81229517.56US $ 40% OFF|2022 קיץ נער שושבינה שמלת ילדים שמלות בנות ילדי רטרו תחרה נסיכת שמלת ילדה מסיבת חתונה שמלה לבנה|שמלות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
מאיפה את?מוכרת תחפושת טווס. 80 ש"ח https://he.aliexpress.com/item/33033490232.html?spm=0.9042311.0.0.27424c4dcybP8S
הזמנתי 12 לילדה בת 10 אך בפועל מתאים לילדה בת 7-8 בערך.
אני צריכה לצלם.... מאיפה את?יש לך תמונה במציאות? יש לי בת בת 4 החולמת על כלה.
אני צריכה לילדים בגילאי 3, 5, וחצי שנה.למכירה תחפושת של מלח ורב חובל
תפירה איכותית ובד יפה
המלח מידה 4 (מתאים לגילאי 3-5- אפשר לשים מכפלת)
רב חובל מידה 2 (גם אפשרי לשחק עם המידה בגלל הכפתורים)
וגם ביביגרו סט לגיל חצי שנה בערך
צפה בקובץ המצורף 585222
צפה בקובץ המצורף 585223
צפה בקובץ המצורף 585225
צפה בקובץ המצורף 585224
צפה בקובץ המצורף 585226
יש לי להשכרה נסיך ונסיכה מושלמים בדיוק לגילאים האלה .מחפשת תחפושת לילדה בת שנה וילדה בת כמעט שלוש. משהו חמוד ולא מסובך.
את דיברת איתי טלפונית? יש לי את הבובות אלה שיכולות להתאים לך לדעתי....מעונינת לשכור/לקנות תחפושות של בובות לגילאי שנה ושנתיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: