להיט קופסת בובת ניו יורק מיוחדת ומושקעת + שמלה ובגד לבובה תואם
לפרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> / 0548420151
לפרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> / 0548420151
בגלל הקורונה... נתקעו סחורות בסין אז מי שרוצה שישלח לי הודעה ואתן לו אפשרות להזמין רק אם בטוח הוא קונה . אני לא מרוויחה מזה כמעט כלום. אז רק מי שבטוח רוצה נשארו רק כמה בודדים הזוהרת סט של אפוד כןבע מכשיר קשר דמה ותג יעלה 75 שקלבטח הניקית @חדזי מוכרת, כמו שנה שעברה...
יש לי סבתא לילדה בת 4יש למשהי סבתות או בבות חרסינה לילד בן ששנתיים וילדה בת 4?
מתאים לתינוק בן חצי שנה?נשאר רק הביבגרו לתינוק
אפשר תמונה?הבן שלי התחפש לגביר היה מאד מוצלח
גם אני עשיתי את זה לפני שנתיים...חפשתי למוכרי יין - (בבית מרזח)- אם מענין אותך אפשר תמונה באישי
תיקחו בחשבון שסחורה נתקעת בגלל כל הבלגן שהולך בסין.........................עוד לא.
רוצה להצטרף???
חשבתי אולי אני ימצא בירושלים, אני הבנתי שהרבה סחורה נתקע בחו"ל מקווה מאד לקבל את השמלה לפני פורים. השמלה עולה 26 $ ומ49$ משלוח חינם.
נכון אבל אמרו שאמזון זה מאר"הב ולא מסין....תיקחו בחשבון שסחורה נתקעת בגלל כל הבלגן שהולך בסין.........................
זה במידה של מבוגר M פלוסלאיזה גיל?
אז אולי תפרטי מה עשית- ויתן לנו רעיונותגם אני עשיתי את זה לפני שנתיים...
כנראה הבעיה שלי - שעשיתי כבר את כל הרעיונות..
את יכולה לקנות את התחפושת הזו בH&O ב60/70 ש"חמחפשת להשכרה או מכירה לגיל שנתיים ולגיל שלושה חודשים תחפושת אננס זו:
צפה בקובץ המצורף 604455
אשמח לתמונההבן שלי התחפש לגביר היה מאד מוצלח
אנחנו עשינו על ראש הגנב בוער הכובע.גם אני עשיתי את זה לפני שנתיים...
כנראה הבעיה שלי - שעשיתי כבר את כל הרעיונות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: