עוד לא.כבר הזמנת?
הבן שלי רוצה גם להתחפש לגביר ואין לי רעיון איך לבצעהבן שלי התחפש לגביר היה מאד מוצלח
הבן שלי רוצה גם להתחפש לגביר ואין לי רעיון איך לבצע
אפשר תמונה?
תני לי מייל שלך
בכיף, רק זה יהיה אחרי צהרים כי יש לי את החומר במחשב בבית (אני בעבודה)תודה על התגובה המפורטת ,הבת שלי לומדת בבני ברק,אז סביר להניח שהציבור שיראה את התחפושת של הבת שלך לא יראה את התחפושת של הבת שלי ולהפך,
אשמח אם תוכלי לשלוח לי את החומר שיש לך בנושא,מקווה להסתדר עם זה
תודה ענקית,(הבת שלי מאד רוצה את התחפושת הזו ולא ידעתי איך להתחיל עם זה )
יש לי בוורוד ובסגול. מה את מעדיפה?בכיף, רק זה יהיה אחרי צהרים כי יש לי את החומר במחשב בבית (אני בעבודה)
תני לי תזכורת אם תראי שלא שלחתי.
קובץ של פוטושופ עם שכבות מסודרות ואת רק צריכה להכניס תמונות ושם. זה טוב לך?
אם תסתבכי תשלחי לי את התמונות ואני יסדר לך.
על מה את שואלת?יכול להתאים לגיל 7?
בכמה את מוכרת?
על מה את שואלת?
דיילת או טייס?
למכירה עדיין?תחפושות!!!
למכירה תחפושת -דוכן גלידה מושקע במיוחד!!!
לפרטים-0504175662
מומלץ להתקשר מאשר להגיב כאן!
אשמח לשמוע מחיר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>למכירה דוכן גלידה מושקע. כולל סינר ופונפונים לשיער.
באישי או בטל: 052-7697386
אני גם מחפשת לקנות תחפושות הצלה.
לגילאי 8.5 ו 10
בטח הניקית @חדזי מוכרת, כמו שנה שעברה...רוצה לקנות או לקבל במסירה תחפושת של הצלה מהלוגו החדש. (הכתום)
לילד בן 5-6.
וואו השקעה... אבל שווהלא...אין להשיג כאלו פאות יפות
הכנתי לבד. תלתל אחרי תלתל.............
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: