Fכן בהחלט
היי,
אשמח לדעת האם הגלידה פנויה עדיין?
היי,
אשמח לדעת האם הגלידה פנויה עדיין?
מחפשת תחפושת גזר לילד בן שנתיים לקניה או להשכרה
תחפושת טוגזר - טו גזר - 2 גזרים:
12.49US $ 28% OFF|Cartoon Baby Clothes Romper Onesie With Cap Girls Boys Jumpsuits Summer Children Party Fruits Modelling Infant Baby Costume - Bodysuits - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.7US $ |Girls High Cotton Socks Spring Fruit Strawberry Pineapple Carrot Design Sock Baby Kids Princess Spring Infant Child Stocking - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com9.17US $ 20% OFF|Children House Slippers for Boys Girls Cartoon Carrot Kids Cotton Slippers Autumn Winter Floor Shoes Anti slippery Elastic Band|Slippers| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com0.91US $ 30% OFF|(1pair) Hp099- Acrylic Carrot Dangle Earrings Orange Green Glitter Easter Acrylic Earrings - Dangle Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com2.7US $ |Han Edition Cute Cartoon Carrot Stud Earrings Femininity Contracted Small Delicate Earrings Jewelry Accessories - Stud Earrings - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
קש לא מנסיון
לאיזה גיל את צריכה? יש לי לשנתיים וחציתודה לה'@
מאיפה יש לך תחפושת בבושקה?
מחפשת גם...
מה המידה של הנסיכה?
את כאן?אשמח לדעת מה האורך של השמלה,
אני לא רוצה שיהיה ארוך מידי לילדה בת 3.5
את כאן?
5-6מה המידה של הנסיכה?
ילדה בכיתה א?
הבת שלי אמנם היתה בגן חובה אבל היא גבוהה מאדדד.ילדה בכיתה א?
מאיפה את ? בכמה?למכירה תחפושת משפחתית של מלחים: (מחיר אטרקטיבי לכל החבילה)
מלח לגיל 7-8 (מידה 120) + נעלי סניקרס בצבע לבן (מידה 32) : התפירה והבד של התחפושת איכותיים מאוד!
אפשרות לכובע נוסף (חוץ ממה שמגיע עם התחפושת)
תחפושת מלחית לילדה בת שנתיים בערך (מידה 85-95, נעשה תיקון קל) גם כאן, בד איכותי ותפירה יפה.
2 תחפושת מלח לתינוק בצבעים הפוכים: (מידה 6 חודשים) + נעליים מתאימות (2 זוגות)
אזור ירושליםמאיפה את ? בכמה?
רק על התחפושת לילדה בת שנתיים - אני מאמינה שאת מוכרת את כל הסט יחד אבל - לא?אזור ירושלים
את מתעניינת על כל הסט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: