האות רלוונטי?להשכרה ר' אהרעלע ב-70, לגיל 4-5
חיפושית (קרטרס) לגיל חצי שנה-שנה, ודבורה לגיל 1.5-3- ב-50
אחות / רופאים לגיל 1.5, 4, 6- ב40
רלוונטי?מקפיצה שוב
יש לי להשכרה תחפושת מושקעת ומדהימה של גלידה
מתאים לגיל שנתיים וחצי בערךצפה בקובץ המצורף 606147
רלוונטי?למכירה
מכונת סוכריות עשוי לבד, לא קנוי לגיל 2-3 כולל: חולצה חצאית נפוחה וכובע סוכריות,ב- 70 ש"ח
בירושלים/ ב"ב
880.test (קודם 880) בג'ימייל
צפה בקובץ המצורף 825381
רלוונטי?יש לי להשכיר תחפושת מהממת של דובדבן בקצפתצפה בקובץ המצורף 820434צפה בקובץ המצורף 820437
אשמח לדעת איפה קונים את הסטטסקופ שתולה לאחות והרופא על הצווארלהשכרה ר' אהרעלע ב-70, לגיל 4-5
חיפושית (קרטרס) לגיל חצי שנה-שנה, ודבורה לגיל 1.5-3- ב-50
אחות / רופאים לגיל 1.5, 4, 6- ב40
תצרי קשר: speechtherapyetty בגימייל.אשמח לשמוע כמה עולה ואיך אפשר ליצוא איתך קשר
תודה
אני קניתי כזה אבל לפני עשור כמעטבאחד ההודעות היתה מישהי שחיפשה למיקי מאוס ועשתה אוזניים בלי קשת- אלא כמו 2 עיגולים עם סיכות.
מישהו זוכרת \ שזו את ויכולה להסביר לי איך לעשות את זה או איפה קונים??
האם התחפושת של השחקנית רלוונטית? כמה עולה ומאיפה את?להשכרה-
תחפושת ספר תורה וחדרנית (-כולל העגלה) = תחפושת מושקעת במיוחד.צפה בקובץ המצורף 821192צפה בקובץ המצורף 821193
עדיין רלוונטי?מה הטלפון?
איפה קנית?אני קניתי כזה אבל לפני עשור כמעט
זה בנוי על סיכת טיק טקצפה בקובץ המצורף 828662
קניתי בחנות של ציוד רפואי.אשמח לדעת איפה קונים את הסטטסקופ שתולה לאחות והרופא על הצוואר
תודה
האחות את מתכוונת? כן רלוונטי. זה בלי העגלה. זה חלוק + קשת + תיק שקוף עם מוצרי רפואה,האות רלוונטי?
זה עוד רלוונטי?3) תחפושת קוסם מושקעת במיוחד הכוללת: גלימה, ווסט אדום, פפיון אדום, כובע קוסמים, מקל ומזודה.
ושפן בתוך כובע הכולל: אביזרי שפן ומכנס כובע.
50 ש"ח לאחד 90 לכל הסט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: