איזה חומר נשאר אצלם? הפרוט של העסקאות?תנסה דרך נדרים פלוס כי כל חברה אחרת זה תהליך של פתיחת ספק בחברות האשראי שזה תהליך הדורש אישורים ובטח יקח לך זמן.
החיסרון בנדרים פלוס א.שהגביה מתבצעת עם השם שלהם ולא עם השם שלך ב. שהחומר נשאר אצלם.
דרך מי?יש אפשרות לשכור ליום אחד
וזה עולה בד''כ בסביבות העשרים שקל ליום
פלוס 5 או 6 אחוז
כן, ומספר אשראי,ת"ז.איזה חומר נשאר אצלם? הפרוט של העסקאות?
האפשרות לסלוק דרך נדרים פלוס אינה קיימת מזה זמן רב.תנסה דרך נדרים פלוס כי כל חברה אחרת זה תהליך של פתיחת ספק בחברות האשראי שזה תהליך הדורש אישורים ובטח יקח לך זמן.
החיסרון בנדרים פלוס א.שהגביה מתבצעת עם השם שלהם ולא עם השם שלך ב. שהחומר נשאר אצלם.
אם אני אצליח להתחבר לחברה, מה העלות של השכרת המכשיר ליום?האפשרות לסלוק דרך נדרים פלוס אינה קיימת מזה זמן רב.
האפשרויות הם לחבר אותנו לסליקה קיימת של העסק שלכם או לפתוח סליקה חדשה ואז לשכור מכשיר.
מוזמנים לפנות לשירות הלקוחות שלנו a037630543 בג'ימייל.במקרה שלי אין לי סליקה קבועה לעסק, משלמים לי מזומן
אני מעוניינת בסליקה רק ליום אחד של מכירה מרוכזת כך שחבל לי לשלם חודשי
אצל מי הכי כדאי לעשות כשזה להזדמנות חד פעמית?
ואוסיף שמדובר בסכומים קטנים בד"כ כך שהחברות שמציעות עמלה + 1 ש"ח, לא משתלם
אם אני אצליח להתחבר לחברה, מה העלות של השכרת המכשיר ליום?
מוזמן לפנות במייל a037630543 @ gmail.com@נדרים פלוס אני צריך עזרה בבקשה קצת דחוף לקראת קמפיין יש מצב לדבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: