"בקיצור, אתה שומע?"
"פיקס!"
"יפה! אז היום הלכתי עם רותי ירגונוביץ' היא הייתה עם השמלה..."
'רגע, משה נחומוב היה אמור לקנות חלב, אוף, שכחתי להזכיר לו! עכשיו אני אצטרך...'
"חיים?"
"כן, כן!"
"מה כן? אתה לא מקשיב לי! בקיצור, אז בדיוק עם התיק..."
'לץ שוורצמן! למה צריך לקנות חלב סויה? אם רק שוכחים לערבב טוב, הוא נראה כמו פליטה של תינוק! ועוד לקחת הלוואה בשביל... רגע! ממי לקחתי אתמול את ההלוואה של החמישים? מעצבן, למה אני לא זוכר?' "שוורץ!"
"בדיוק! איך אתה מכיר אותה? אז היא בחרה תכשיט..."
'איזה נס עם השוורץ... תיק, תכשיט, שמלה, וואו, אני לא עומד בקצב! אז איך אני מחזיר לו את ההלוואה? אני צריך להוציא מזומן! גם ככה...'
"אז כן או לא, חיים?"
"אה... לדעתי לא!" לא לוקח סיכונים, מי יודע מה היא בקשה...
"יש! איזה כיף!"
"מה? מממה כככיף?" 'אופס...'
"מה, מה כיף? זה שאתה חושב כמוני שלא צריך לוותר על לקנות את השמלה בגלל שהיא עולה הרבה כסף! ראיתי שיש לנו באשראי מספיק מסגרת החודש לעוד עשר אלף אז החמשת אלפים ארבע מאות לא יגמרו הכל. תודה חיים!"
"פיקס!"
"יפה! אז היום הלכתי עם רותי ירגונוביץ' היא הייתה עם השמלה..."
'רגע, משה נחומוב היה אמור לקנות חלב, אוף, שכחתי להזכיר לו! עכשיו אני אצטרך...'
"חיים?"
"כן, כן!"
"מה כן? אתה לא מקשיב לי! בקיצור, אז בדיוק עם התיק..."
'לץ שוורצמן! למה צריך לקנות חלב סויה? אם רק שוכחים לערבב טוב, הוא נראה כמו פליטה של תינוק! ועוד לקחת הלוואה בשביל... רגע! ממי לקחתי אתמול את ההלוואה של החמישים? מעצבן, למה אני לא זוכר?' "שוורץ!"
"בדיוק! איך אתה מכיר אותה? אז היא בחרה תכשיט..."
'איזה נס עם השוורץ... תיק, תכשיט, שמלה, וואו, אני לא עומד בקצב! אז איך אני מחזיר לו את ההלוואה? אני צריך להוציא מזומן! גם ככה...'
"אז כן או לא, חיים?"
"אה... לדעתי לא!" לא לוקח סיכונים, מי יודע מה היא בקשה...
"יש! איזה כיף!"
"מה? מממה כככיף?" 'אופס...'
"מה, מה כיף? זה שאתה חושב כמוני שלא צריך לוותר על לקנות את השמלה בגלל שהיא עולה הרבה כסף! ראיתי שיש לנו באשראי מספיק מסגרת החודש לעוד עשר אלף אז החמשת אלפים ארבע מאות לא יגמרו הכל. תודה חיים!"
נערך לאחרונה ב: