תוריד הכל ותקח אקמול, אצלי מספיק פעם אחת (2 אקמולים) בשביל להוריד את הכאב ראש.אני שותה היום בסביבות 5-6 קפה ביום ואם אני לא שותה כמו שאני מורגל אז יש לי כאבי ראש,
איך אני יכול להוריד את הקפה (בהדרגה) ובדרך לא יהיה לי כאבי ראש?
בהדרגהאיך אני יכול להוריד את הקפה (בהדרגה) ובדרך לא יהיה לי כאבי ראש?
כשהכוס לידך אז אוטומטי שותים את הכל.בהדרגה
לדוגמא, להמשיך לשתות 5-6 כוסות אבל לא את כל הכוס
תשפוך מראש\ תכין פחות.כשהכוס לידך אז אוטומטי שותים את הכל.
וזה לא מידי קשה להפסיק בפעם אחת את כל?תוריד הכל ותקח אקמול, אצלי מספיק פעם אחת (2 אקמולים) בשביל להוריד את הכאב ראש.
דרך ארוכה זה דרך מפחידה, וזה נשמע לי דרך מידי ארוכה, אבל נראה לי שהרעיון עם האקמול זה ממש טוב.תוריד בכמויות בהדרגה, או להכין אותה כמות כוסות אבל לא באותו נפח כל פעם או להפחית במספר הכוסות. העניין להרגיל את הגוף לצרוך פחות קופאין. זו הנוסחה, אני ירדתי מלמעלה מעשר כוסות לשתי כוסות בלבד, שניסיתי בבת אחת פשוט כאב הראש היה בלתי נסבל והפחתה הבדרגה פשוט עבדה עד כדי כך שהיום בשבת אני לא שותה בכלל קפה גם לא במוצ״ש ואין לי תופעות לואי של כאבי ראש וכדו׳.
זה נכוןאבל למה להוריד, זו כמוות מצויינת שלמיטב ידיעתי רק טובה לבריאות, חוץ מבעלי לח"ד גבוה.
יש קצרה שהיא ארוכה ויש ארוכה שהיא קצרה...דרך ארוכה זה דרך מפחידה, וזה נשמע לי דרך מידי ארוכה, אבל נראה לי שהרעיון עם האקמול זה ממש טוב.
הקפה לא מעלה ומזיק רק גורם לעליה זמנית ולכן רק הסובלים מלח"ד שכבר גבוה צריכים להמנע, זאת בשונה ממלח למשל שמזיק לאורך טווח וממנו בהחלט ראוי להמנע ולהפחית לכל אדםיש קצרה שהיא ארוכה ויש ארוכה שהיא קצרה...
לגבי הכמות הכל נכון, כמו כל דבר הגזמה היא בעייתית, הקפה עצמו מעלה את לחץ הדם ולכן כמו כל דבר צריך לצרוך במידה.
לצערנו זה מאוד לא בריא הקפה הזה.כדי להפריד את הקפאין מהקפה משתמשים בחומר מאוד מסוכן, חפשו בגוגלאפשר גם לשלב קפה נטול קופאין
נכון, אבל מי ששותה הרבה פעמים ביום קפה גורם לתנודות חריפות ולכן צריך לצרוך קפה במתינות ובוודאי למי שיש לחץ דם גבוהה.הקפה לא מעלה ומזיק רק גורם לעליה זמנית ולכן רק הסובלים מלח"ד שכבר גבוה צריכים להמנע, זאת בשונה ממלח למשל שמזיק לאורך טווח וממנו בהחלט ראוי להמנע ולהפחית לכל אדם
אם יש לך סיבה ככאבי הראש ורצון אמיתי לטפל בזה.. לא אמור להיות קשה בכלל, (אגב את האקמול לקחת מיד על הבוקר ולא לחכות לכאב ראש כי אז יהיה מאוד קשה להתגבר..)וזה לא מידי קשה להפסיק בפעם אחת את כל?
מה שמזיק זה הכאבי ראש שזה סימן שהגוף לא מקבל את הקפאין בסדר, אלא צורך אותו כחומר ולכן נהיה הכאבי ראש, וכך אמר לי פרופסור גדול בשיחה אגבית על קפה: ’’קפה זה סם!!! וגם ללא קפאין אל תצרוך קבוע רק לפעמים, בגלל כל התהליכים שהוא עובר’’ הערה שלי: משתנה בין החברות התהליך ויש כמה שיטות א’ מהם על בסיס מים @דיאלוגאו אולי אפילו מזיק לגוף?
אבל למה להוריד, זו כמוות מצויינת שלמיטב ידיעתי רק טובה לבריאות, חוץ מבעלי לח"ד גבוה.
המעלות של הקפה לא מהקפאין בכלל, מצורף כתבה, כ’’ש למי שרואים בחוש שזה ממכר אותו, לא שווה המעלות לעומת החסרון שגורם כאבי ראש שזה סימן מובהק שזה לא טוב לגוף, ומה שברור שעוד שנה יהיה עוד מחקר אחר...זה נכון
שמעתי מחברה שהייתה חולה במחלה ל"ע שהרופא שלה אמר לה לשתות הרבה קפה, שזה בריא וגם הוא שותה
כמובן אין לה לחץ דם גבוה
גם אני מכורה לקפה!!
זה פשוט שולט עלי, שאם אני לא שותה קפה יש לי כאבי ראש חזקים, כבר לא שווה כל הטעם של הקפה.הקפה לא מעלה ומזיק רק גורם לעליה זמנית ולכן רק הסובלים מלח"ד שכבר גבוה צריכים להמנע, זאת בשונה ממלח למשל שמזיק לאורך טווח וממנו בהחלט ראוי להמנע ולהפחית לכל אדם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: