קודם כל יום כוס פחות, זה כמעט כמו בבת אחד (הגוף לא מתרגל כזה מהר לשום דבר)לא חושבת שזה רעיון כ''כ טוב להוריד הכל בבת אחת
ולא בטוח שאקמול יעזור
תעשה את זה בהדרגה כל יום כוס פחות, ותשתה תה במקום
קודם כל יום כוס פחות, זה כמעט כמו בבת אחד (הגוף לא מתרגל כזה מהר לשום דבר)לא חושבת שזה רעיון כ''כ טוב להוריד הכל בבת אחת
ולא בטוח שאקמול יעזור
תעשה את זה בהדרגה כל יום כוס פחות, ותשתה תה במקום
לי לקח יום אחד כאבי ראש, ועייפות כמה ימים אבל במשך הזמן זה מסתדר, ונ’’ל שזה פשוט משתנה כל אחד לפי טבעו וצריך לעשות פשוט ניסוי וטעייה ללמוד את עצמו.הפסקתי בעבר לשתות בבת אחת (גם כן ממשהו כמו 8 כוסות ביום), זה כאבי ראש יומיים~שלוש וזה עובר, אבל באופן אוטומטי אתה תרגיש צורך לשתות הרבה מים, זה חשוב בשביל לזרז את זמן הגמילה.
גם באמת נהיים עייפים יותר אחרי הגמילה (זה אומר פשוט שצריך לישון יותר בלילה)
אם אתה בכולל עדיף לך להתחיל עכשיו להיגמל לפני שיתחיל הזמן, כי זה הרבה יותר קשה להתרכז עם כאבי ראש (לא שאני חושב שבבין הזמנים לא צריך ללמוד, אבל המסגרת של הכולל מחייבת יותר)
זה קפה עם קפאין?אני שותה קפה טבעוני (יש כמה סוגים)
ההשפעה של הקפה היא לא רק עירנות בפרט לאחר שנים כבר כמעט לא משפיע...
זה משקה מרגיע ומנחם...
שותה בעיקר כמה ימים לפני צום בכדי לגמול את הגוף מהתלות
- אחרת יש כאבי ראש בצום...
שום שינוי דרסטי אינו טוב גם אם בסוף הצליח!
מה לא טבעוני בקפה?אני שותה קפה טבעוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: