עוגות/עוגיות להונגריות שבינינו - עוגה מנצחת ומוצלחת!!!

מצליחה

משתמש מקצוען
חשבתי שאת זו שכתבת את ההודעה המקורית. סורי :(
@מצליחה , יש מצב שאת מעלה את הזיגוג של קרייזמן? אני לא מוצאת את זה אצלי.
בכיף :)
כוס סוכר
3 כפות גדושות קקאו
שליש כוס מים
100 ג' מרגרינה.
להמיס עד לקבלת קרם חלק.
@מצליחה ואיפה הז'רבו האמיתי?
הז'רבו ההונגרי?
ניזכרת בערגה איך חמותי הכינה .. ישר כמו סרגל, סימטרי וטעיםםםם
לא בערב ר"ה.
לא אוכלים אגוזים בחגים.
אולי לשמחת תורה ;)
נזיגוג זה משהו עם קרמל?
מאז שהתחתנו בעלי מבקש עוגה שסבתא שלו הכינה
עוגה הונגרית שורשית
ולפי התיאור אולי שזה זה.
ניסיתי להכין כל מיני ולא הגענו לטעם
יש מצב לערבב בין העוגות?
שכבה מפה ומשם?
יכולה לנסות.
תכיני חצי כמות מכל קרם.
 

yudit:)

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
@מצליחה עוד שאלה קטנה
עשיתי את הקרם והוא יצא דליל קצת
לא הימרתי את המרגרינה לשמן
אני יכולה להשתמש בקרם שהוא קפוא או להכין חדש??
תודה רבה!
 

מצליחה

משתמש מקצוען
@מצליחה עוד שאלה קטנה
עשיתי את הקרם והוא יצא דליל קצת
לא הימרתי את המרגרינה לשמן
אני יכולה להשתמש בקרם שהוא קפוא או להכין חדש??
תודה רבה!
אחרי שתשימי במקפיא, הוא ייתגבש לך.
כשהוא חם הוא דליל.
תקפיאי, ואז תוציאי ותחכי איזה 10 דקות ותמרחי.
 

מירי ש

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
תודה, מצליחה !
אמנם אני לא הונגריה משום צומת אבל דובוש זה אחד החלומות שלי....
הולכת להכין. מקווה שאצליח השבוע...
 

Kings hwy

משתמש פעיל
@מצליחה
איזה יופי, כל כך מכניס לאווירה של ערב חגים שיבואו עלינו לטובה ולברכה.
שואלת - במידה שאנחנו לא אוכלים ביצים חיות, מתאים לי רק הווניל, או שיש דרך להכין גם את השוקולד עם ביצים לא חיות?
פשוט שתיהן כל כך חגיגיות, שלא הייתי מוותרת על אף אחת מהן.
 

מצליחה

משתמש מקצוען
@מצליחה
איזה יופי, כל כך מכניס לאווירה של ערב חגים שיבואו עלינו לטובה ולברכה.
שואלת - במידה שאנחנו לא אוכלים ביצים חיות, מתאים לי רק הווניל, או שיש דרך להכין גם את השוקולד עם ביצים לא חיות?
פשוט שתיהן כל כך חגיגיות, שלא הייתי מוותרת על אף אחת מהן.
בעיקרון, כשמכניסים את הביצים הסירופ רותח.
כלומר, מעבירים מהסיר למעבד מזון, ואז מוסיפים ביצים.
הסירופ ממש רותח, סוג של מפסטר את הביצים.
ולכן באמת כדאי להכניס קודם את הביצים אח"כ את המרגרינה.
 

Kings hwy

משתמש פעיל
בעיקרון, כשמכניסים את הביצים הסירופ רותח.
כלומר, מעבירים מהסיר למעבד מזון, ואז מוסיפים ביצים.
הסירופ ממש רותח, סוג של מפסטר את הביצים.
ולכן באמת כדאי להכניס קודם את הביצים אח"כ את המרגרינה.
תודה רבה!
 

רוחי בלבוחי

משתמש סופר מקצוען
@מצליחה הכנתי את הדובוש שוקולד בזכותך !! היה ממש מהנה!!
IMG_2103.JPGIMG_2104.JPG
 

שריתאליז

משתמש מקצוען
הכנתי את העוגת וניל.
כתבת בתבנית תנור. עשיתי בתבנית תנור.
אני מתביישת לצלם
יצא בגובה פיתה..
אבל הטעם? וואוו.. וואו
לדעתי בתבנית יותר קטנה מתנור. או שהתבנית שלך קטנה
 

מצליחה

משתמש מקצוען
הכנתי את העוגת וניל.
כתבת בתבנית תנור. עשיתי בתבנית תנור.
אני מתביישת לצלם
יצא בגובה פיתה..
אבל הטעם? וואוו.. וואו
לדעתי בתבנית יותר קטנה מתנור. או שהתבנית שלך קטנה
זאת לא עוגה גבוהה!
בעיקרון, מרדדים בצק, ומשטחים אותו על תבנית, הוא לא ממלא את כל התבנית,
אבל זה נוח תבנית תנור שיהיה מרווח.
יכול להיות גם שהתבנית שלי לא גדולה.
בכל מקרה, אני שמחה שיצא טעים :)
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נראה מגרה
היתה לי שכנה הונגריה ,שכשהיא היתה מכינה את העוגה כל השכנים היו מתקבצים לקבל פרוסה מסורטטת
אבל זכור לי שהמרקם של הבצק היה כמו ביסקוויט רך,זה המרקם שיוצא?
 

מצליחה

משתמש מקצוען
נראה מגרה
היתה לי שכנה הונגריה ,שכשהיא היתה מכינה את העוגה כל השכנים היו מתקבצים לקבל פרוסה מסורטטת
אבל זכור לי שהמרקם של הבצק היה כמו ביסקוויט רך,זה המרקם שיוצא?
של הדובוש וניל - כן.
הדובוש שוקולד הוא עם טורט.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה