בכיףחשבתי שאת זו שכתבת את ההודעה המקורית. סורי
@מצליחה , יש מצב שאת מעלה את הזיגוג של קרייזמן? אני לא מוצאת את זה אצלי.
כוס סוכר
3 כפות גדושות קקאו
שליש כוס מים
100 ג' מרגרינה.
להמיס עד לקבלת קרם חלק.
לא בערב ר"ה.@מצליחה ואיפה הז'רבו האמיתי?
הז'רבו ההונגרי?
ניזכרת בערגה איך חמותי הכינה .. ישר כמו סרגל, סימטרי וטעיםםםם
לא אוכלים אגוזים בחגים.
אולי לשמחת תורה
יכולה לנסות.נזיגוג זה משהו עם קרמל?
מאז שהתחתנו בעלי מבקש עוגה שסבתא שלו הכינה
עוגה הונגרית שורשית
ולפי התיאור אולי שזה זה.
ניסיתי להכין כל מיני ולא הגענו לטעם
יש מצב לערבב בין העוגות?
שכבה מפה ומשם?
תכיני חצי כמות מכל קרם.