עוגת הדובוש שלי!
כהונגריה אמיתית אני אוהבת לבשל ולאפות את המאכלים ההונגריים האותנטיים,
לפני סוכות חשבתי לשתף אתכם בעוגת הדגל של המטבח ההונגרי - הדובוש!!
הדובוש זו בעצם עוגה העשוייה משכבות שכבות שבין שכבה לשכבה יש קרם נעים לחיך,
העוגה מרשימה ויפה, טעימה ומענגת.
אמנם היא לא קלה ומצריכה טרחה אבל המאמץ שווה -לא תצטערו, מבטיחה.
מעלה כאן שתי גירסאות של דובוש.
דובוש וניל, ודובוש שוקולד.
המתכונים הם מתוך ניחוחות המאפה של ציפורה קרייזמן עמוד 82 ועמוד 84.
את הדובוש וניל - אני מעלה כמו שכתוב בספר, עם טיפים שלי.
הדובוש שוקולד - קצת שידרגתי, אז אכתוב את המתכון לפי השדרוגים (אבל המקור בעמוד 82)
הכנה קלה ומהנה,
ועל כל שאלה אשתדל לסייע בשמחה.
כהונגריה אמיתית אני אוהבת לבשל ולאפות את המאכלים ההונגריים האותנטיים,
לפני סוכות חשבתי לשתף אתכם בעוגת הדגל של המטבח ההונגרי - הדובוש!!
הדובוש זו בעצם עוגה העשוייה משכבות שכבות שבין שכבה לשכבה יש קרם נעים לחיך,
העוגה מרשימה ויפה, טעימה ומענגת.
אמנם היא לא קלה ומצריכה טרחה אבל המאמץ שווה -לא תצטערו, מבטיחה.
מעלה כאן שתי גירסאות של דובוש.
דובוש וניל, ודובוש שוקולד.
המתכונים הם מתוך ניחוחות המאפה של ציפורה קרייזמן עמוד 82 ועמוד 84.
את הדובוש וניל - אני מעלה כמו שכתוב בספר, עם טיפים שלי.
הדובוש שוקולד - קצת שידרגתי, אז אכתוב את המתכון לפי השדרוגים (אבל המקור בעמוד 82)
הכנה קלה ומהנה,
ועל כל שאלה אשתדל לסייע בשמחה.