לפי גוגל פוסטע שטותים זה שטויות טהורותלדוגמה: ער האט גערעדט פוסטע שטותים פאר אפאר שעה...!
אני באמת לא מבין, שוב ושוב מביאים פה תשובות של 'גוגל', ואני שואל, האם אתה חושב שאין לי גישה לגוגל לשאול לבד, בגלל זה אני נכנס לכאן לשאול את השאלות שלי???לפי גוגל פוסטע שטותים זה שטויות טהורות
אז משהו כזה
אלה מבינינו שלמדו בחיידר באידיש, זוכרים בטח , שאת המילים "תוהו ובוהו" מתרגמים "פוסט און ליידיג".לדעתי "ריקניים"
על אף שריקניים זה גם "ליידיגע"
ואיך אומרים "ער דרייד זיך פוסט אין ליידיג"
למי שמנסה להבין מכתב שכתב החתם סופר לרבי עקיבא אייגר. (שר"י?)למי זה טוב ? ההתעסקות בדקדוקי יידיש דויטש שר"י
גס - זה ווערדיג.זה לא גסים /גסות ?
למי שמחובר למסורת שלו ולא הולך לראות ב"פוסטע ליידיגע פעלדער".למי זה טוב ? ההתעסקות בדקדוקי יידיש דויטש שר"י
נכון, אז למה נכנסת לכאן?למי זה טוב ? ההתעסקות בדקדוקי יידיש דויטש שר"י
ווי האט דער הייליגער הרב שך געזאגט, מיט וואס זענען אייך יידן/ אידן. נישט /ניט ארץ ישראל, נישט לשון הקודש, נישט ריבונו של עולם.ווי האט דער הייליגער האראוו שאך געזאגט מיט וואס זעינען אייך יידן. ניט ערעץ ישראעל, ניט לאשן אקוידעש, ניט ריבנישעל אוילעם.
חשבתי שתבינו שזה ע"ד צחותתרגמתם מגוגל טרנסלייט??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: