דרוש מידע לגבי קניית דירה בקרית גת

צביקה לינצר

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אשמח לדעת אם יפתח קהילה ליטאית וריצינית בזמן הקרוב בקרית גת או טלפון לבירורים תודה
בזמן הקרוב ממש על פניו זה לא נראה שזה הולך לקרות.
אם כי אם תהיה התארגנות כזו
יש לזה היתכנות גבוהה כיוון שהרבה מבעלי הדירות להשקעה בקריה החרדית ובמתחרדים הם ליטאים.

צביקה לינצר

משתמש צעיר
עריכה תורנית
יש גם הרבה חסידים שהשקיעו שם ויש בחסידים גם גרים שם
אמת.
אבל בכל אופן ממה שאני שמעתי מכמה בעלי דירות ליטאים, אין להם בעיה לגור שם אם תהיה שם קהילה
משא"כ החסידים שלמרות שיש שם קהילות שונות וכן קהילה פורחת של כלל חסידי לא מגיעים.

צחיאל

משתמש מקצוען
אבל בכל אופן ממה שאני שמעתי מכמה בעלי דירות ליטאים, אין להם בעיה לגור שם אם תהיה שם קהילה
משא"כ החסידים שלמרות שיש שם קהילות שונות וכן קהילה פורחת של כלל חסידי לא מגיעים.
אני יודע על ביאלא שמגיעים

צביקה לינצר

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אני יודע על ביאלא שמגיעים
אלו שבעניין לגור אכן מגיעים כי יש להם את הבסיס של קהילות חסידיות והזרם מתגבר ככל שיש יותר מגוון.
משא"כ הליטאים גם מי שמוכן/רוצה לגור בקרית גת לא מגיע כי אין את הגרעין הראשוני
ולכן כתבתי ש -
בזמן הקרוב ממש על פניו זה לא נראה שזה הולך לקרות.
אם כי אם תהיה התארגנות כזו
יש לזה היתכנות גבוהה כיוון שהרבה מבעלי הדירות להשקעה בקריה החרדית ובמתחרדים הם ליטאים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה