למעט דירת 2 חדריםלפי מה שבדקתי בקרית גת אין דירה פחות ממיליון, לא משנה איזו דירה...
כבר די יקר, לא כמו פעם.
מה פתאוםאכן,
חריש היא בקרבתה למרכז כמו קריית גת
גוזמהוהיא זולה ממנה בחצי מיליון שקל
כאן יש 21 דירות 3 חד' בפחות ממיליון:לפי מה שבדקתי בקרית גת אין דירה פחות ממיליון, לא משנה איזו דירה...
כבר די יקר, לא כמו פעם.
מרפרוף נראה שהדירות המוצעות,כאן יש 21 דירות 3 חד' בפחות ממיליון:
זה לא איזור חרדי בכללכאן יש 21 דירות 3 חד' בפחות ממיליון:
מה פתאום
אולי ברכב..
גוזמה
דירה חדשה בקרית גת 1.5 ובחריש 1.3 מינימום
באיזורים חרדים
אשמח מאוד לדעת איפה יש בקרית גת דירה חדשה ב 1,500,000 ממה שאני יודע אין היום פרויקט גדול בשיווק בקרית גת ,רק בכרמי גת ושם דירות 3 חדרים קטנות מתחיל מ 1,750,000- 1,850,000מה פתאום
אולי ברכב..
גוזמה
דירה חדשה בקרית גת 1.5 ובחריש 1.3 מינימום
באיזורים חרדים
השאלה אם אתה מחפש דירה להשקעה באיזור מתחרד או סתם בקרית גת ,אם דווקא באיזור מתחרד אז זה לא משהוירמיהו 10, הנביאים בקרית גת?
מקום מומלץ על קנית דירה להשקעה?
הבנתי שהשכירות שם זולה..
זה איזור חרדי? מתחרד?
כי זה לא מתחרדכן, מעדיף דירה לשהקעה באיזור מתחרד
כי באיזור מתחרד או חרדי המחיר עולה יותר מהר בדכ..
למה ירמיהו 10 לא משהו?
גם חסידות נדבורנא קיבלו הקצאה בלב הקריה החרדית (רח' בית יוסף) ולא כפי שנאמר פה,1.קיבלו הקצאה? מגרש?
או באיזה חור או דירה?
2. כמה משפ'/זוגות מונה החסידויות הללו ביאלא/ נדבורנה בערך?
יש לביאלה כולללסלונים יש כוללים לסלונים
לבעלזא יש כולל לבעלזא
לגור יש כוללים של גור
יש כולל בקרעטשניף יחיד שמקבל כלל חסידי אבל גם בהגבלה. לא ידוע לי על כולל כלל חסידי נוסף, אם שמעת תעדכן.
מי הרב שם?
רב חסידי ? כללי ?
הרב של קהל חסידים הוא ר' חיים ויזמןחסיד סלונים
ככל הנראה היא היתה של חסידי חב"ד או ספרדים שמטבע הדברים פחות מתקבצים בשכונות אלא מתפזרים ברחבי העיר.אבל הדירה כן היתה נראת של חרדים...
אתה יועד להגיד לי שמות של רחובות חרדים או מתחרדים?
בקריה החדשה (דירות בנות 3 עד 15 שנים) בהחלט יש דירות 3 חד' בפחות ממיליון וחציאשמח מאוד לדעת איפה יש בקרית גת דירה חדשה ב 1,500,000 ממה שאני יודע אין היום פרויקט גדול בשיווק בקרית גת ,רק בכרמי גת ושם דירות 3 חדרים קטנות מתחיל מ 1,750,000- 1,850,000
אאבל הדירה כן היתה נראת של חרדים...
אתה יועד להגיד לי שמות של רחובות חרדים או מתחרדים?
התכוונתי לפרויקטים חדשים בקרית גת בכלל ,בקשר לפרויקט הזה ספציפי לא יודע אם אתה מכיר אבל אין שם ביקוש כלל ולכן המחירים בהתאם וזה המקום היחיד שיש דירות בכאלה מחיריםבקריה החדשה (דירות בנות 3 עד 15 שנים) בהחלט יש דירות 3 חד' בפחות ממיליון וחצי
בקישור הזה 3.5 חדרים בקריה החדשה ב1,505,000
דרך אגב בבניין הזה יש בית כנסת גדולבקריה החדשה (דירות בנות 3 עד 15 שנים) בהחלט יש דירות 3 חד' בפחות ממיליון וחצי
בקישור הזה 3.5 חדרים בקריה החדשה ב1,505,000
צודקא
התכוונתי לפרויקטים חדשים בקרית גת בכלל ,בקשר לפרויקט הזה ספציפי לא יודע אם אתה מכיר אבל אין שם ביקוש כלל ולכן המחירים בהתאם וזה המקום היחיד שיש דירות בכאלה מחירים
לדוגמא ?צודק
בכל אופן בנוגע למגורי חרדים,
יש פרויקטים אחרים בני פחות מעשור בקריה החדשה בק"ג,
שבהם דירת 3 חדרים הם פחות ממיליון וחצי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: