הסבר בבקשה4.אם אתה רוכש דירה צמודה לדירה שלך
הסבר בבקשה4.אם אתה רוכש דירה צמודה לדירה שלך
מתי קניתם?כרמיאל (ליד הישיבה)
קומה א'
67 מ"ר, 3 חד'
נקנתה: ב 580
תיווך ועו"ד: כ 15
שיפוץ בסיסי/קוסמטי: כ 10
דמי ניהול: חודש שכירות.
מושכרת 2300
יש לציין שזו הייתה מציאה (לפני שנתיים)
היום המחיר הוא כ60/80 אלף יותר..
מתי קניתם?
מחיר ממש נמוך
מה שידוע לי
שמחיר לדירה כזאת בסביבות 650.
יש לציין שזו הייתה מציאה (לפני שנתיים)
היום המחיר הוא כ60/80 אלף יותר..
כפי שציינתי: לפני שנתיים זו הייתה מציאה (הייתה שווה כ 630 +/-)מתי קניתם?
מחיר ממש נמוך
מה שידוע לי
שמחיר לדירה כזאת בסביבות 650.
או אולי יש עוד דרך לחסוך את המס רכישה
כיום המס הינו 8% מהנכס באם יתקבלו רצונותיו של ליצמן ירד המס לגמרי או אולי לפחות חלק וזה יהיה ריוח נקי של אי תשלום מס, נראה לי שוה לחכות קצת או לפחות לנסות לפנות לעוזריו של ליצמן לשמוע מה הצפי שלו ועל מה הוא הולך להתעקש.מה בידיוק ההשלכות של הפחתת מס רכישה? ובמיוחד בדרום (אנחנו כעת בדיבורים למשהו בנתיבות)
יש אפשרות לרשום נכס על ילד קטן מ-18?כיום המס הינו 8% מהנכס באם יתקבלו רצונותיו של ליצמן ירד המס לגמרי או אולי לפחות חלק
לפי הידוע לי לאיש אפשרות לרשום נכס על ילד קטן מ-18?
כיום המס הינו 8% מהנכס באם יתקבלו רצונותיו של ליצמן ירד המס לגמרי או אולי לפחות חלק וזה יהיה ריוח נקי של אי תשלום מס, נראה לי שוה לחכות קצת או לפחות לנסות לפנות לעוזריו של ליצמן לשמוע מה הצפי שלו ועל מה הוא הולך להתעקש.
כמעט כל קנית דירה בפריפריה שמחירה בד"כ למעלה מ400,000 המס עליה הוא לכה"פ 32,000 ושכירות והמתנה של כמה חודשים אינם מכסים סכום זה.2. חשש מעליית מחירים.
3. הפסד שכירות מהנכס עד שהשינוי ייכנס לתוקפו.
כמעט כל קנית דירה בפריפריה שמחירה בד"כ למעלה מ400,000 המס עליה הוא לכה"פ 32,000 ושכירות והמתנה של כמה חודשים אינם מכסים סכום זה.
כמה תשואה זה?תאריך קנייה: 8.2018
עיר: כרמיאל
גודל דירה: 3 חדרים 70 מ"ר, משופצת.
סכום קניה: 615,000 ש"ח
עלות שכירות: 2200 ש"ח
תיווך + עו"ד: בערך 12,000 ש"ח
איך עושים את זה?חכירה ל-999 שנה
אשמח להסבר.אם אתה רוכש דירה צמודה לדירה שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: