כנראה את אופה על חום נמוך מידי.
הסלמון יוצא עסיסי באפיה בחום של 200 מעלות לכרבע שעה.
לא עוזר נסיתיכנראה את אופה על חום נמוך מידי.
הסלמון יוצא עסיסי באפיה בחום של 200 מעלות לכרבע שעה.
זה לא יפהלמה למנוע?
זה נורמלי לחלוטין.
וגם טעים.
זה נהיה לי מלא פעמים על דג טונה...לא עוזר נסיתי
הכנסת לתנור לאחר שהוא חומם ל200 מעלות או בזמן שהתחמם?לא עוזר נסיתי
אני עושה כך ולא יוצא לבן מהדג.מה הכללים?
כנראה שאת משתמשת בדג קפוא שהפשרתלמה אחרי שאני אופה סלמון נהיה לי כזה לבן על הדג, מה זה אומר? איך אפשר למנוע זאת?
בלי כיסוי ורק 15 דק ככה, זה לא יתייבש? והדג ייאפה טוב בפנים?אופה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות בתבנית אלומניום אפשר עם נייר אפיה על גבי תבנית תנור שמעבירה את החום.
לא מכוסה במשך כ15 דק'
הדג צריך להיות מופשר לחלוטין לפני האפיה
דווקא אני משתמשת לרב עם טרי-כי חשבתי שזה יפתור את הבעיהכנראה שאת משתמשת בדג קפוא שהפשרת
ממה שאני יודעת מניסיון - בדג טרי זה לא ככה
אגב אני צודקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: