איזה תפוחי אדמה? אפשר קישור?
אפשר להכין בלי מיונז?
או שאולי למישהי כאן יש מתכון טוב למיונז ביתי שמצליח? (על הפעם הראשונה..)
פרווה - אז מה? תפוח אדמה!
תוספת נפלאה למושטים תפוחי אדמה ספוגי טעם קלף, פרוס, תבל, שגר לתנור וכמעט שכח:-) 4-5 תפוחי אדמה בינונים קלופים ופרוסים לפרוסות לתיבול 4 כפות מיונז מעט שמן זית 2 כפיות סוכר חום 1 כפית גדושה אבקת מרק עוף (חלק מהטעם אין מה לעשות) 1 כפית גדושה שום גבישי 3/4 כפית פפריקה מעושנת מעט פלפל שחור 1/2...
www.prog.co.il
מיונז יוצר מרקם משחתי