ללא פנקס חיסונים- קרה לי והכל היה בסדר, האחיות ממילא מתעדות הכל במחשב.אתם באים לפעמים ללא תור (כשרק אז מסתדר לבוא) או ללא פנקס חיסונים (במקרה ושכחתם)?
או אחד מהם? – מה מהם?
תודה
אין סיכוי ,הבנתי וגם שמעתי שיש אפשרות להיכנס לרגע רק לחיסון וללכת... בלי תור מראש.
יש כאלו שעושים כך. חשבתי שיש אפשרות גם ללא הפנקס. הכל על אותו הדרך... (להיות מאחרי זה ללא כאב ראש מיותר).
הכל רשום להם במחשבאין סיכוי ,
יתנו חיסון בלי לבדוק אם הילד כבר קיבל את זה ????
יגרמו לאפשרות שיחסנו אותו בעתיד שוב כי החיסון הנוכחי לא נרשם ????
אתם מוכנים להפקיד את בריאות הילד שלכם בידי אנשים ש(לדעתכם) מתנהגים בצורה חסרת אחריות שכזו ????
הכל רשום במחשב, גם החיסונים וגם המעקב גדילהאין סיכוי ,
יתנו חיסון בלי לבדוק אם הילד כבר קיבל את זה ????
יגרמו לאפשרות שיחסנו אותו בעתיד שוב כי החיסון הנוכחי לא נרשם ????
אתם מוכנים להפקיד את בריאות הילד שלכם בידי אנשים ש(לדעתכם) מתנהגים בצורה חסרת אחריות שכזו ????
העניין שכיום הכל במחשב,מעניין באיזה עיר אתם כי בבית שמש הגעתי בלי פנקס ולא רצו לחסן אותו
נכון אבל האחות טענה שאם אני פעם אחת אצטרך לדעת דחוף איזה חיסון אם הילד מחוסן או לא וטיפת חלב היה סגור ועוד כל מיני טיעונים תכל/ס לא נתנה לי לחסןהעניין שכיום הכל במחשב,
גם אצלינו לא הסכימו, ירושלים.מעניין באיזה עיר אתם כי בבית שמש הגעתי בלי פנקס ולא רצו לחסן אותו
אגב, מה הרעיון של פנקס חיסונים?נכון אבל האחות טענה שאם אני פעם אחת אצטרך לדעת דחוף איזה חיסון אם הילד מחוסן או לא וטיפת חלב היה סגור ועוד כל מיני טיעונים תכל/ס לא נתנה לי לחסן
פותחת האשכול שאלה אם אפשרי לבוא בלי פנקס אז אם זה בבית שמש שתדע!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: