פלמינגו 67
משתמש סופר מקצוען
יש סימן של נקודה ירוקה בצד ימין של ההודעה, לפני שפותחים אותהאיך רואים שנשלח מייל כזה?
יש סימן של נקודה ירוקה בצד ימין של ההודעה, לפני שפותחים אותהאיך רואים שנשלח מייל כזה?
אבל אין אפשרות להסתיר את הסימון הזה,יש סימן של נקודה ירוקה בצד ימין של ההודעה, לפני שפותחים אותה
שאלו איך רואים שנשלח מייל עם מעקב נראה לי...אבל אין אפשרות להסתיר את הסימון הזה,
אפילו בלי תשלום
רק אם יש לך מיילטראק בעצמךאיך רואים שנשלח מייל כזה?
שאלו איך רואים שנשלח מייל עם מעקב נראה לי...
בנטפרי זה אפשרי בקלות, פשוט לחסום את הכתובת:
Email tracker for Gmail — Mailsuite (formerly Mailtrack)
Enhance relationship growth with our email tracker for Gmail. Track emails, receive read receipts, and gain valuable insights for effective communication.mailtrack.io
יש סיכוי להסבר קצת יותר מפורטבאיזור האישי > הגדרות סינון
צפה בקובץ המצורף 1599125
לא.יש סיכוי להסבר קצת יותר מפורט
רק אם הבנתי נכון שאני יוכל לעקוב אחרי הודעות שאני שולח אך לא יוכלו לעקוב אחרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: