אני עדין לא בטוחה.איך תוכלי לדעת?
העוקב מדווח על מעקבו?
ואכן הייתי שמחה אם מתנדבת שהתוסף מותקן אצלה תנסה לשלוח לי מייל ואוכל להיות בטוחה שהענין מאחורי.
אני עדין לא בטוחה.איך תוכלי לדעת?
העוקב מדווח על מעקבו?
תפתחי כתובת מייל נוספת ותתקיני עליה את התוסף, תשלחי ממנה לכתובת הרגילה שלך ותבדקי את העניין בעצמך.אני עדין לא בטוחה.
ואכן הייתי שמחה אם מתנדבת שהתוסף מותקן אצלה תנסה לשלוח לי מייל ואוכל להיות בטוחה שהענין מאחורי.
צודקת...תפתחי כתובת מייל נוספת ותתקיני עליה את התוסף, תשלחי ממנה לכתובת הרגילה שלך ותבדקי את העניין בעצמך.
(פשוט אף אחד לא רוצה להיתפס ככזה שפוגע בפרטיות).
(לי אין).
הייתי מתקינה בשבילך בכיף אבל גם אני על המחשב של העבודה וחוששת מבעיות אבטחה (בפרט בתוספים מהסוג הזה).צודקת...
אבל אני על מחשב ציבורי ולא מצליחה להתקין.
תעדכני בתוצאות.טוב, בינתיים מצאתי במיילים הישנים שלי מישהי שיש לה ושלא רואה בזה שום בעיה
וביקשתי את עזרתה.
לדעתי,מרגיז אותי לגלות שיש אנשים שמענין אותם מאד לדעת מתי פתחתי את המייל שלהם,
וכמה פעמים...
ויש אף כאלה שמגדילים לעשות ועוקבים אחרי אפילו מבלי שאדע זאת,
ואני פונה לחכמי המחשב שמסתובבים כאן:
האם יש אפשרות למנוע מראש קבלת מיילים שבהם יש מעקב אחרי?
מסוג mailtrack למשל?
אפשר שיהיה לי בהגדרות שאני פשוט חוסמת קבלת מיילים משולחים שמשתמשים בתוסף הזה?
מודה מראש על כל עזרה!
נכון, הם שותלים תמונה בגודל מילימטר, והם יודעים כשמישהו "קרא" אותה.איזו תמונה הוא יכול להסיר?
לדעתי בכלל לא רואים את התמונה שגורמת למעקב (לפי ההסברים באתר של mailtrack).
את לא תמיד יודעת לפני שאת פותחת באיזו הודעה יש מעקב ובאיזו לא.לדעתי,
אם כל כך עקרוני אצלך
אל תפתחי מיילים עם מעקב.
מהר מאד הם יבינו שאת לא פותחת מיילים וינסו להבין למה (או שתשלחי הודעה לכל אותם אנשים קשר שיש להם MailTrack שאת מבקשת לא לשלוח מיילים עם מעקב...)
איך אני משיגה אותך???את לא תמיד יודעת לפני שאת פותחת באיזו הודעה יש מעקב ובאיזו לא.
טוב, בינתיים מצאתי במיילים הישנים שלי מישהי שיש לה ושלא רואה בזה שום בעיה
וביקשתי את עזרתה.
ובכן, זה לא עבד. (חסימת תמונות כמומלץ באתר הרשמי של כרום)תעדכני בתוצאות.
זה נראה לי דרך קצת עקומה להשיג/לא להשיג מטרות בחיים. לדעתי הענייה.אפשר לתת לך כיוון נוסף ללמה אנשים משתמשים בזה (וחבל שלא השתמשתי...)
אני פרילנס והיתי צריכה לסגור לוז עם 3 מנהלות מרשת מסויימת.
אצל 2 מהן אני די לא רוצה להמשיך, אבל לא רוצה שהביטול יגיע מצידי.
שלחתי להן מייל לגבי שנה הבאה, לא הגיבו,
מבחינתי אם אין תגובה והן קראו, אז כשהן יתעוררו אני אגיד להן שאני מצטערת ושסגרתי לוז שונה.
אבל אם הן לא פתחו, אז זה לא יהיה פייר מצידי.
אני יודעת שהן מושכות את הזמן עד ה1.9 כדי להציב תנאים משלהן, ובדיוק לכן אני מעדיפה להמנע.
במייל esty.prog בג'ימייל ומשם יש הפנייה למייל הזמין שלי.איך אני משיגה אותך???
זה ממש מוזר, כי ברשת תמיד זו התשובה לשאלה איך להפסיק את המעקב של mailtrack.ובכן, זה לא עבד. (חסימת תמונות כמומלץ באתר הרשמי של כרום)
בלי לינקים.זה ממש מוזר, כי ברשת תמיד זו התשובה לשאלה איך להפסיק את המעקב של mailtrack.
זה היה מייל עם לינקים? לחצת על משהו שם?
או שברגע שפתחת היא ראתה שפתחת?
יש לי רעיון נוסףבלי לינקים.
והיא פשוט ענתה לבקשתי שתבדוק אם היא יכולה לעקוב אחרי, והתשובה היתה שהיא ראתה מתי פתחתי את המייל.
בנטפרי הביאו בעבר כמה שיטותהאם יש אפשרות למנוע מראש קבלת מיילים שבהם יש מעקב אחרי?
מסוג mailtrack למשל?
מודה מראש על כל עזרה!
לא יודע אם כבר כתבו את זהמרגיז אותי לגלות שיש אנשים שמענין אותם מאד לדעת מתי פתחתי את המייל שלהם,
וכמה פעמים...
ויש אף כאלה שמגדילים לעשות ועוקבים אחרי אפילו מבלי שאדע זאת,
ואני פונה לחכמי המחשב שמסתובבים כאן:
האם יש אפשרות למנוע מראש קבלת מיילים שבהם יש מעקב אחרי?
מסוג mailtrack למשל?
אפשר שיהיה לי בהגדרות שאני פשוט חוסמת קבלת מיילים משולחים שמשתמשים בתוסף הזה?
מודה מראש על כל עזרה!
במייל שקיבלת ממנה היה כתוב למעלה שג'ימייל לא מציג לך תמונות?בלי לינקים.
והיא פשוט ענתה לבקשתי שתבדוק אם היא יכולה לעקוב אחרי, והתשובה היתה שהיא ראתה מתי פתחתי את המייל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: