עדיין לא נושענו..הבטחתי לפרסם ונושעתי?
תצטרפו שם ואולי יעזור..
(ללחוץ על 'יש לי את אותה שאלה)
זה הקישור
עדיין לא נושענו..הבטחתי לפרסם ונושעתי?
גם לי ככה.בהתחלה לא היה לי אפשרות לסגור באיקס עכשיו אני לא מצליחה לפתוח את התמונה
מה עושים???
כשאתם פותחים תמונה? לא את התוכנה.אצלי כעת הסתדר, ניתן לסגור כרגיל באיקס
אצלי עדין לא הסתדר.אצלי כעת הסתדר, ניתן לסגור כרגיל באיקס
אצלי עובד (למרות שהאיקס לא עובד)וכפתור ההגדרות עובד?
חיוביכשאתם פותחים תמונה? לא את התוכנה.
וכפתור ההגדרות עובד?
אפשר הסבר איך בדיוק?כשנכנסים להגדרות יש אפשרות להתקין 'תמונות מדור קודם' זה עובד מצויין וזה ממש אותו דבר
(במאפיינים של תמונה מגדירים שיפתח בתוכנה תמונות מדור קודם)
תכנסי לאפליקציה של תמונות ובהגדרות תלחצי על כפתור של תמונות מדור קודםאפשר הסבר איך בדיוק?
תודה
תודה , אין לי כזה כפתור
אני ינסה להסביר לך עוד פעם אולי זה יעזורתודה , אין לי כזה כפתור
והתמונה חסומה לי לא יודעת למה
באג ידוע יצר איתי קשר לקוח והצלונן כרגע אין מה לעשותהאם זה באג אצל כולם או רק אצלי?
כבר יותר משבוע בתוכנה של התמונות של ווינדוס (11) כשאני רוצה לסגור את התמונה ולוחצת על האיקס האדום והמוכר כמו בכל תוכנה, המחשב לא מזהה את זה כלחצן ולכן התכנה לא נסגרת. אני מצליחה לסגור את התכנה רק דרך סגור בשורת המשימות.
ניסיתי ב 3 מחשבים ובכולם יש את אותה בעיה.
דרך אגבכשנכנסים להגדרות יש אפשרות להתקין 'תמונות מדור קודם' זה עובד מצויין וזה ממש אותו דבר
(במאפיינים של תמונה מגדירים שיפתח בתוכנה תמונות מדור קודם)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: