אשמח. תודה!יכולה להמליץ לך על משהיא, פעם בשבוע היא מקבלת בבני ברק.
וואו רעיון מדהים! מאמצתיציאה משותפת לבריכה.
יותר קל לפעמים להעניק מגע במים.
התחושה היא נורמלית ביותר,טיפול דיאדי נשמע מתאים בול.
GILiSHoAm8אשמח. תודה!
וואו רעיון מדהים! מאמצת
תודה לך, ולכל מי שהגיבה, ריגש וחיזק!את אמא ואישה מדהימה!
תודה.אם בכל זאת זה מעניין אותך תכתבי לי ואגיד לך בפרטי מי זאת
את לא שקרנית.תודה לך, ולכל מי שהגיבה, ריגש וחיזק!
אני מסתובבת עם זה המון, וכל פעם מרגישה מבוכה לפתוח את הנושא, כי זה נשמע בעיה זניחה,
מה יש לך? פשוט תחבקי אותה וזהו... תשמחי שזה הבעיה שלך...
תפסיקי להיות כזאת אמא נוראית..
אני מרגישה שקרנית כשבגן ליד הצוות למשל אני נופת צופים, נוטפת אהבה, ובליבי אני מודעת לאמת המרה.
מרחמת על הילדה עד כלות.
לוקחת מפה חיזוק ורעיונות מעשיים, וכמו שכתבו אנסה לברר על טיפול משותף.
איזו אמא מרגשת את!!יש לי ילדה בת 3.4 מתוקה, חברותית, מלאת אהבה, טובת לב, רגועה ושמחה ב"ה
יש לה המון קשיים התפתחותיים מינקות, (מטופלים כמובן), והיא מתמודדת עם הרבה אתגרים.
אני מרגישה קושי ענק לאהוב אותה, אני כועסת עליה המון,
בגלל הקשיים כל הזמן נשפך לה/נופל לה/נופלת/מתלכלכת/נתקעת
אציין כי עם שאר האחים/יות אני אמא חמה, זורמת, אוהבת, מביעה, וכן היא ממש לא הבכורה.
לא מרגישה שהנתינה לה מולידה אצלי אהבה, אני נותנת לה בלי סוף, דואגת לה, גם במובן פיזי וטכני, וגם נפשית משתדלת מאד (לא כ"כ בהצלחה)
קשה לי לחבק אותה, כי תמיד יש לה נזלת וזה מרגיז אותי, ועד שאני מנגבת לה כבר יוצא הטעם, וזה לא ספונטני.
(אני חושדת שהכעס שלי עליה יוצא כי היא כביכול לא מספיק מושלמת ופוטוגנית)
אשמח לעצות, או הכוונה, בעיקר מכאלה שחוו/חווים דחיה/כעס מילד מסוים.
תודה
אנא, אל תשפטו.
מי שלא מכיר או שמזדעזע, באמת אין צורך להגיב.
האשכול נכתב בכאב גדול,
לא מעונינת בהטפות מכל סוג, או בתיאור הנזק שנגרם לילדה חלילה.
את אמא יקרה ומדהימה. שמוכנה להסתכל לבפנים, לא מטאטאת ובעיקר כנה מאוד, ורוצה לקבל עזרה.יש לי ילדה בת 3.4 מתוקה, חברותית, מלאת אהבה, טובת לב, רגועה ושמחה ב"ה
יש לה המון קשיים התפתחותיים מינקות, (מטופלים כמובן), והיא מתמודדת עם הרבה אתגרים.
אציין כי עם שאר האחים/יות אני אמא חמה, זורמת, אוהבת, מביעה, וכן היא ממש לא הבכורה.
לא מרגישה שהנתינה לה מולידה אצלי אהבה, אני נותנת לה בלי סוף, דואגת לה, גם במובן פיזי וטכני, וגם נפשית משתדלת מאד (לא כ"כ בהצלחה)
קשה לי לחבק אותה, כי תמיד יש לה נזלת וזה מרגיז אותי, ועד שאני מנגבת לה כבר יוצא הטעם, וזה לא ספונטני.
תודה
אני גננת בגן שפה וקרה לי מקרה דומה לשלך עם ילדה בגן התייעצתי על זה עם הפסיכולוגית של הגן דשנו בזה והיא עזרה לי להבין מנין הגיע האנטי (אצלי זה היה נקודות/ חולשות של הילדה שהזכירו לי את עצמי בילדותי) שלי לילדה וברגע שידעתי את הסיבה היה לי הרבה יותר קל להתגבר ואפילו לאהוב ממש.יש לי ילדה בת 3.4 מתוקה, חברותית, מלאת אהבה, טובת לב, רגועה ושמחה ב"ה
תודה
אנא, אל תשפטו.
מי שלא מכיר או שמזדעזע, באמת אין צורך להגיב.
האשכול נכתב בכאב גדול,
לא מעונינת בהטפות מכל סוג, או בתיאור הנזק שנגרם לילדה חלילה.
מכירה מישהיא שחוותה ועדין עם ילד שיש לו כמה קשיים שבתחילת שנה (שנה שעברה)אמרה בפה מלא דברים מאד קשים (שהיא לא אוהבת אותו זה היה עדין...) ובס"ד עם המון תפילה היא הלכה לטיפול רגשי זוגי (בפעם הראשונה גם הילד הגיע) - (והלכה לעוד כמה טיפולים בשבילו וגם הופנה לגן קטן מותאם)וממש נהנתה ולא האמנתי אבל בסוף השנה האמא פתאום אומרת בלי סוף כמה היא אוהבת את הילד וכו' וכו'אני חושבת שטיפול רגשי בשבילך יכול לעזור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: