על שכבה שקופה מעל שכבת התמונה, זה עוזר לשמור על דיוק,נכתב ע"י ראש_יהודי;826396:עוצר נשימה! שאלה (אולי כבר שאלו וענית) את הרישום בשחור לבן את עושה על הציור עצמו או מעתיקה מהצד?
הצביעה זה כבר סיפור אחר...
על שכבה שקופה מעל שכבת התמונה, זה עוזר לשמור על דיוק,נכתב ע"י ראש_יהודי;826396:עוצר נשימה! שאלה (אולי כבר שאלו וענית) את הרישום בשחור לבן את עושה על הציור עצמו או מעתיקה מהצד?
נכתב ע"י רחל;826471:אני מרגישה גמדה לידך!!! כי את ענקית!!!
עבודת נמלים של שעות!!!
אבל להגיע לכזאת תוצאה - הכל שווה!!!!!! פשוט מושלם!!!!!
אני חושבת שרק מי שמנסה יודע כ-מ-ה עמל יזע וסבלנות מנוקזים בציור אחד כזה.......
[אני עובדת עכשיו על ציור לפי תמונה של הבן שלי (בפוטושופ) - לקראת סיום וכבר כמעט שלא נותרו בי כוחות לסיים.... "סוללה חלשה"...]
תמשיכי להפתיע עם הציורים המדהימים שלך
המווון הצלחה!
על העיניים עבדתי הכי הרבה (בערך שעה על כל עין...) ככל שמתבוננים יותר לומדים יותר במיוחד בנושא הצל והאור. אני עובדת ברזולוצי'ה מאוד גבוהה, על המסך אני מגדילה מאוד כל חלק כדי לדייק כמה שאפשר, עובדת על כמה שכבות לכל חלק, זה מנפח מאוד את הקובץ (מעל ל300 מגה) אבל אין ברירה אם רוצים להגיע לתוצאות טובות.נכתב ע"י רוצה טוב;826371:מה שעושה את הציור לאמיתי אלו העיניים, הם ממש נראות עיניים אמיתיות ששתלת אותם בציור.
צרפתי קישור בתחילת האשכול לתמונה שהופיעה בפורום צילום ע"י הצלמת KATZנכתב ע"י ללי 1;826841:לאה, למה שלא תעלי לכאן את התמונה המקורית, שממנה העתקת את הציור המדהים הזה?
נכתב ע"י *לאה;826588:על העיניים עבדתי הכי הרבה (בערך שעה על כל עין...) ככל שמתבוננים יותר לומדים יותר במיוחד בנושא הצל והאור. אני עובדת ברזולוצי'ה מאוד גבוהה, על המסך אני מגדילה מאוד כל חלק כדי לדייק כמה שאפשר, עובדת על כמה שכבות לכל חלק, זה מנפח מאוד את הקובץ (מעל ל300 מגה) אבל אין ברירה אם רוצים להגיע לתוצאות טובות.
הנה העיניים, צילום מעל הציור, לחצו להגדלה
נכתב ע"י *לאה;826588:על העיניים עבדתי הכי הרבה (בערך שעה על כל עין...) ככל שמתבוננים יותר לומדים יותר במיוחד בנושא הצל והאור. אני עובדת ברזולוצי'ה מאוד גבוהה, על המסך אני מגדילה מאוד כל חלק כדי לדייק כמה שאפשר, עובדת על כמה שכבות לכל חלק, זה מנפח מאוד את הקובץ (מעל ל300 מגה) אבל אין ברירה אם רוצים להגיע לתוצאות טובות.
הנה העיניים, צילום מעל הציור, לחצו להגדלה
יש צדק במילים שלך, חוץ מעיניים: כל פיפס קטנטן חשוב ומשפיע. (אישונים קטנים מידי עושים מבט לא נעים, לדעתי.)נכתב ע"י יודאיקה1;829164:חוסר השלמות( בעיניים,באישונים,ובקשתיות) זה מה שהופך את התמונה ליפה, ולציור... אם הכל יהיה ממש מושלם ואמיתי , די לנו בתמונה שהיא הכי נאמנה למקור....
דבורה, תודה על ההתייחסות וההערות הבונות!נכתב ע"י דבורה קוטוב;829152:הציור מקסים. את יודעת, כאשר אני רואה עבודה מקסימה במחשב בא לי לשאול את האומן האם הוא חזק גם בציור רגיל על נייר-קנבס. ולהיפך- ציור מדהים ביד מסקרן אותי האם האומן יכול לשלוט בציור דיגיטאלי. נראה לי שאת דווקא חזקה בכל התחומים נכון?
(הבנתי מה הפריע לי בעיניים- האישונים קטנים מידי, וגם הקשתיות בצילום יותר עשירות בגוונים)
נכתב ע"י *לאה;830608:לשאלתך הראשונה, אני באה במקור מציור בשמן, אקריליק, פחם ומים על נייר ועל קנבס,
בסגנון ריאלסטי אבל ידני לחלוטין, בהזדמנות אצלם מה שאפשר ואעלה זאת לכאן בל"נ.
בציור הדיגיטלי אני עם נסיון כ-4 שנים בסה"כ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: