לא, זה אותו הילד רק בלי הפרח...נכתב ע"י מיריG;825625:אאאאאאאא....פשוט נעתקו המילים מפי.
איזו יצירה מדהימה.זה אח של הג'ינג'י?
לא, זה אותו הילד רק בלי הפרח...נכתב ע"י מיריG;825625:אאאאאאאא....פשוט נעתקו המילים מפי.
איזו יצירה מדהימה.זה אח של הג'ינג'י?
ועוד יותר פשוט זה למכור עגבניות, לא ככה?נכתב ע"י yoyoBL;825631:זה מטורף!!! פשוט ככה..! לא פשוט יותר לקחת תמונה רגילה אבל?..
נכתב ע"י אבש;825640:זה-----
לא יכול להיות!!!
גם אני כקודמי הייתי בטוחה שהצבעוני זה המקור. אבל באמת, בשביל מה? לא חבל על העבודה, זה פשוט אותו דבר...
לי אין שום דילמה, ב"ה, ולמי שיש פשוט לא חייב להגיב.נכתב ע"י yoyoBL;825651:או זה או עגבניות, דילמה בעייתית..
נכתב ע"י גרפיקה100;825556:אמהל'ה
דיייייייייייי
איך עושים?
באיזה תוכנה זה??
זה נראה ממש אמיתי!!!
אפשר ללמד את זה?
חמוד...מה, הוא דומה לו?נכתב ע"י daniella f;825650:זה פשוט מדהים! אין מילים בפי...
חוץ מזה הבן שלי בטוח שציירת אותו, הוא מצביע על התמונה ואומר את השם שלו שוב ושוב
שלושה שבועות, כל יום קצת, בעיקר בשעות הלילה, זאת התראפי'ה שלי...נכתב ע"י נוי;825678:מדהים בכל קנה מידה!
כמה שעות לקח?
לשלוח לך תמונה של הבן שלי בשביל עוד קצת תראפיה?נכתב ע"י *לאה;825683:שלושה שבועות, כל יום קצת, בעיקר בשעות הלילה, זאת הטרפי'ה שלי...
בשמחה, ותקני אותי בציטוט, טל"ח...נכתב ע"י נוי;825685:לשלוח לך תמונה של הבן שלי בשביל עוד קצת תראפיה?
נכתב ע"י *לאה;825667:לי אין שום דילמה, ב"ה, ולמי שיש פשוט לא חייב להגיב.
נכתב ע"י *לאה;825677:חמוד...מה, הוא דומה לו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: