מידע שימושי לא בוכים על חלב... אבל על חסה??

מצב
הנושא נעול.

שיר770

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא אמרת באיזו עיר;)
אשדוד.
בערים אחרות יש מקררים מלאי סלרי? כי אני מצאתי הכל כולל שמיר, פטרוזיליה, כוסברה וחסה. רק לא סלרי.
אני תוהה אם מדובר בירק לא פוטוגני שלא גילו אותו עדיין ולכן פחות מייצרים אותו נקי מתולעים.

מעצב

משתמש צעיר
דיברתי עם משגיח כשרות של העדה החרדית ואמר לי שעל כל ירקות עלים יהיה מחסור בשמיטה פחות או יותר כי גם קשה לאחסן אותם משישית וגם קשה לייבא אותם מחו"ל ונשאר רק אופציית נוכרי שבכלל יש מחסור ביבול נוכרי השמיטה הזו יותר מבעבר ונצטרך לייבא הרבה מחו"ל הסיבה שבבני ברק יש אפשרות לקנות כי בין כך מוכרים בשיטת החזו"א הסובר שמותר רק ע"י אוצר בי"ד וא"כ לא "פוסלים" כ"כ הרבה יבולים של ערבים נוכלים ובירושלים שלא שומרים קדושת שביעית על יבול נוכרי על כל בלוף קטן מוחקיםאת הערבי מרשימת החקלאים

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה