יש להם באתר רשימת סניפים.עכשיו אני רק צריכה למצוא איפה אני יכולה לקנות.
אני קונה ישירות מהם כמות גדולה מרוכזת.
יש להם באתר רשימת סניפים.עכשיו אני רק צריכה למצוא איפה אני יכולה לקנות.
כף גדושה אינסטנט פודינג (פה יש גם קורנפלור וגם סוכר, אבל לא מצאתי לו תחליף)
2 כוסות קמח (אפשר כוסמין)
הקמח לא גרם לסוכר לעלות?כשהייתי עם סוכרת הריון, זה היה הדבר המתוק כמעט היחיד שיכלתי לאכול...
אנחנו צריכים ריבה לא כדי למרוח אותה על פרוסת לחם אלא לקישוט עוגיות דיאטטיות. נכון שלא מומלץ לאכול מהן בלי הגבלה, אבל הדיאטן אמר ששתיים-שלוש ביום זה בסדר. עדיף לנו עוגיות מאפה בית (המכילות שמן קנולה) מאשר קנויות, העתירות בשומן רווי.נראה לי שריבה עצמה זה @אפכא מסתברא של דיאטה דלת סוכר... לא?
מדובר בסוכר פירות בריכוז גבוה מאוד, תבררו אם בכלל אפשרי להשתמש.
זה נראה מוצלח:אנחנו צריכים ריבה לא כדי למרוח אותה על פרוסת לחם אלא לקישוט עוגיות דיאטטיות. נכון שלא מומלץ לאכול מהן בלי הגבלה, אבל הדיאטן אמר ששתיים-שלוש ביום זה בסדר. עדיף לנו עוגיות מאפה בית (המכילות שמן קנולה) מאשר קנויות, העתירות בשומן רווי.
מישהו מכיר מתכון לריבה דיאבטית?
ג'לטין? למה צריך ג'לטין בריבה? אולי הכוונה לפקטין? פקטין אפשר לקבל ע"י בישול תפוח עם שאר הפירות (ואפשר להוציא אותו בסוף הבישול אם לא רוצים אותו בתוך הריבה).אהבתי את השימוש בצ'יה במקום בג'לטין.
הרבה מתכונים משתמשים בג'לטין...ג'לטין? למה צריך ג'לטין בריבה? אולי הכוונה לפקטין? פקטין אפשר לקבל ע"י בישול תפוח עם שאר הפירות (ואפשר להוציא אותו בסוף הבישול אם לא רוצים אותו בתוך הריבה).
נוסף על הפקטין? מה נותן הג'לטין?הרבה מתכונים משתמשים בג'לטין...
אני לא מספיק מתמצאת בזה, אבל נראה לי שפקטין יתן מרקם פחות סמיך וג'לי, יותר סירופי.נוסף על הפקטין? מה נותן הג'לטין?
אמא שלי מכינה ריבות עם סוכרהדיאט.יש לנו פירות המצפים להפוך לריבה במהרה, אבל יש לנו גם אישיות אחת מתוקה מעל המידה הנכונה.
מישהו יודע איך מכינים ריבה דיאבטית (ללא סוכר)? ככל הידוע לי, סוכר הוא החומר המשמר של הריבה...
מתייחסים לריבה כאל מנת פרי (שהיא מקבילה לפחמימה)נראה לי שריבה עצמה זה @אפכא מסתברא של דיאטה דלת סוכר... לא?
מדובר בסוכר פירות בריכוז גבוה מאוד, תבררו אם בכלל אפשרי להשתמש.
ילך עם סילאן במקום הדבש?מוסיפה עוד מתכון, מכאן:
דל סוכרTahini Chocolate Chip Cookie Sticks
melindastrauss.com
ביסקוטי טחינה ושוקו צ'יפס:
חצי כוס טחינה גולמית
3 כפות מייפל טבעי או דבש
1 ביצה
חצי כפית וניל
רבע כפית סודה לשתייה
קורט מלח
1/2 כוס שוקולד ציפס (שוב, קצצתי מריר 90 אחוז)
לערבב הכל מלבד השוקולד.
להוסיף את השוקולד בתנועות קיפול.
לשים על נייר אפייה לאורך התבנית (צר וארוך).
לאפות רבע שעה בחום בינוני.
לפרוס כשחם.
אחרי שמתקרר, אפשר להעביר מהתבנית.
במה אפשר להחליף את השמנת?פררו רושה דל פחמימה-
200 גר' אגוזי לוז טחונים גס
200 גר' שוקולד 85% מומס עם 125 מ"ל שמנת מתוקה
20 טיפות סוכרלוז
לאחד לעיסה,להקפיא את העיסה ל10 דק' ,לעבד כדורים בקוטר 3 ס"מ ולגלגל באגוזי מלך טחונים
(אפשר לשים בליבת הכדור אגוז לוז קלוף)
כל יחידה שווה בסביבות 1.8 גר' פחמימה -פינוק שווה לשעת חירום
אולי בקרם קוקוס/שמן קוקוס שלכאורה יש להם אותה תכונת התמצקות -לא ניסיתי-פחות מחבבת את הטעם הדומיננטיבמה אפשר להחליף את השמנת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: