נכון כמעט לגמרי.פחמימה!
(אפונה יבשה זה חלבון, אבל בשום צורה לא ירק)
את צודקת שמשימורים זו פחמימה ויבשה זה חלבון,
אבל כשזה אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק.
(מה שעושה את ההבדל אגב, זה שלב הקטיפה)
נכון כמעט לגמרי.פחמימה!
(אפונה יבשה זה חלבון, אבל בשום צורה לא ירק)
למהנכון כמעט לגמרי.
את צודקת שמשימורים זו פחמימה ויבשה זה חלבון,
אבל כשזה אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק.
(מה שעושה את ההבדל אגב, זה שלב הקטיפה)
פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי
וודאיבשר בקר גם נחשב חלבון?
בשר זה חלבון.לכל המומחיות:
ילדי מאוד אוהבים קציצות עם תפו''א.
בד''כ מגישה לפני סלט וטחינה.
(כוונתי לקציצות בשר בקר טחון)
מה דינה של ארוחה זו?
בשר בקר גם נחשב חלבון?
לפי מה שידוע לי שנים זה חלבון כמו אפונה יבשה.אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק
אפונה היא בריאה בכל מקרה גם אם לא ממלאת את פונקציית הירק.בהחלט.
לצערי אין בשוק שימורים של גזר לבד... אז האפשרות היא אפונה וגזר
מבחינתי זה שייך לארוחות בגיזרת המהירים. משתדלת בד"כ לבשל אוכל מזין יותר. אבל כשלא מצליחה, מעדיפה שיהיה לפחות גזר משימורי אפונה וגזר.
אז חידשתי לךלפי מה שידוע לי שנים זה חלבון כמו אפונה יבשה.
אבל יבשה היא היא פחות בשלה?פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
: אפונה יבשה מתייבשת באופן טבעי על גבי הצמח ונקצרת בעונת הקיץ בעוד שאפונה טרייה נקצרת באביבאבל יבשה היא היא פחות בשלה?
לא פשוט מייבשים אותה לצורך קמעונאות?
: אפונה יבשה מתייבשת באופן טבעי על גבי הצמח ונקצרת בעונת הקיץ בעוד שאפונה טרייה נקצרת באביב
חדשתן לי תודהפעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
ויקרה...... ההיפך מבקשת פותחת האשכול.תוספת טעימה ובריאה
אני אופה פלאפל בתנור,ממתי פלאפל נהפך להיות בריא,
מטוגן בשמן איאיאי...
איך עם מה ?אני אופה פלאפל בתנור,
זה ממש טעים וכמובן בריא מאוד.
לא הבנתי את השאלה,איך עם מה ?
לתשומת לב, תירס הוא פחמימה ולא ירק.ירקות קפואים כמו שעועית ירוקה/כרובית/ברוקולי/תירס וגזר וכו'
מוסיפים המון לכל ארוחה, בקלי קלות!
אני שמה בתנור, עם מעט טיבול בהתאמה, משדרג לי כל ארוחה, תוספת טעימה ובריאה
משהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בבני ברק?צפה בקובץ המצורף 1445479שמן MCT קטו-אויל KETOIL | מהפכה במטבח מבית אומגה גליל
קטו-אויל – מהיום אפשר לטגן ולבשל באופן בטוח, בריא ונקי יותר, וכמעט ללא ריח טיגונים בבית! השמן החדש והאידיאלי לטיגון ובישול חם במטבח שאינו מתחמצן ונשרף כשמני מטבח אחרים. מאפשר יותר מחזורי טיגון מבלי להחליפו, ניטראלי כמו מים ללא כל טעם או ריח ואינו מאפיל על טעמם הטבעי של חומרי הגלם. אינו קופא כשמן...newshop.omega3galil.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: