דרוש מתכון לארוחת צהריים מזינה ולא יקרה

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
פחמימה!
(אפונה יבשה זה חלבון, אבל בשום צורה לא ירק)
נכון כמעט לגמרי.
את צודקת שמשימורים זו פחמימה ויבשה זה חלבון,
אבל כשזה אפונה טריה כמו שקונים בשוק, זה כן ירק.
(מה שעושה את ההבדל אגב, זה שלב הקטיפה)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי :)
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
 

שרי ש.

משתמש פעיל
לכל המומחיות:
ילדי מאוד אוהבים קציצות עם תפו''א.
בד''כ מגישה לפני סלט וטחינה.
(כוונתי לקציצות בשר בקר טחון)

מה דינה של ארוחה זו?
בשר בקר גם נחשב חלבון?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
לכל המומחיות:
ילדי מאוד אוהבים קציצות עם תפו''א.
בד''כ מגישה לפני סלט וטחינה.
(כוונתי לקציצות בשר בקר טחון)

מה דינה של ארוחה זו?
בשר בקר גם נחשב חלבון?
בשר זה חלבון.
ארוחה עם הרכב שכתבת היא מצויינת מבחינה תזונתית.
(בתקווה שהתפ"א הם החלק השולי)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
בהחלט.
לצערי אין בשוק שימורים של גזר לבד... אז האפשרות היא אפונה וגזר :)
מבחינתי זה שייך לארוחות בגיזרת המהירים. משתדלת בד"כ לבשל אוכל מזין יותר. אבל כשלא מצליחה, מעדיפה שיהיה לפחות גזר משימורי אפונה וגזר.
אפונה היא בריאה בכל מקרה גם אם לא ממלאת את פונקציית הירק.
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי :)
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
אבל יבשה היא היא פחות בשלה?
לא פשוט מייבשים אותה לצורך קמעונאות?
 

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
: אפונה יבשה מתייבשת באופן טבעי על גבי הצמח ונקצרת בעונת הקיץ בעוד שאפונה טרייה נקצרת באביב
פעם שמעתי על זה הסבר מדעי מורכב, אבל שכחתי :)
בקצרה, ככל שתהליך ההבשלה מתקדם, ההרכב משתנה מבחינת כמות הסוכרים והחלבונים.
זה כמו למשל שהעץ מוציא עלים ופרחים שיש להם ערכים תזונתיים מסויימים,
ואז הפרח הופך לפרי עם ערכים שונים.
חדשתן לי תודה
 

הודיה גולדברג

מאסטרית קורסים דיגיטליים UX.UI
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
ירקות קפואים כמו שעועית ירוקה/כרובית/ברוקולי/תירס וגזר וכו'
מוסיפים המון לכל ארוחה, בקלי קלות!
אני שמה בתנור, עם מעט טיבול בהתאמה, משדרג לי כל ארוחה, תוספת טעימה ובריאה :)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
ירקות קפואים כמו שעועית ירוקה/כרובית/ברוקולי/תירס וגזר וכו'
מוסיפים המון לכל ארוחה, בקלי קלות!
אני שמה בתנור, עם מעט טיבול בהתאמה, משדרג לי כל ארוחה, תוספת טעימה ובריאה :)
לתשומת לב, תירס הוא פחמימה ולא ירק.
 

r36330

משתמש מקצוען
הרבה מהירקות (והקטניות) הקפואים לא יקרים בכלל . כ10 שח לקילו.
מחיר זול ל'אוכל מוכן' יחסית.
למעט כרובית וברוקולי בעיקר
 

י.נועה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
צפה בקובץ המצורף 1445479
משהו יודע איפה אפשר להשיג את זה בבני ברק?
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה