גם את הירק.פספסתי את החלבון?
ארוחת שחיתות.
גם את הירק.פספסתי את החלבון?
למה? היא כתבה שם פלפלגם את הירק.
לא הייתי קוראת לזה ארוחה, אולי תוספתארוחת שחיתות.
לא לשבוע הקרוב, אבל תפריט שבועי שלנו נראה בערך כך:אם יש כאן מישהי מאורגנת עם תפריט מסודר לארוחות צהריים לשבוע הקרוב ותוכל להעלות לכאן, זה יתרום המון (ולא, לא חייבים שיהיה על טהרת הבריאות, וכמובן שלא נתחיל לנתח כאן אותה או את התמונה שלה)
לא ממש לא נשרף! יוצא כזה טעם מתקתק והתפוחי אדמה קריספי ולא שמים בקבוק מלא של שמן ! התכוונתי לפי העין כאילו..לא כזה בריא... אבל נראה קל וטעים
הפלפל לא נשרף עד שהתפו"א נאפים?
למה? היא כתבה שם פלפל
לא הייתי קוראת לזה ארוחה, אולי תוספת
האמת שזה לא מה שפותחת האשכול ביקשה, אבל לא נוראאנחנו האמת עושים גם יחד עם זה חזה עוף חתוך לקוביות מטוגן עם תבלינים פפריקה תבלין גריל וכו'.. ואז יש לכם גם חלבון רק אל תריבו פה!..חחח
כמות הפלפל מזערית.למה? היא כתבה שם פלפל
לא הייתי קוראת לזה ארוחה, אולי תוספת
פחמימה!שימורים אפונה
אפשר לשים יותר מהפלפל לא חייב להצמד לכל מילה!כמות הפלפל מזערית.
יורדים פה לפרטים כי האשכול פה הוא על ארוחות בריאות ומזינות עם חלבון טוב שהוא לא עוףאפשר לשים יותר מהפלפל לא חייב להצמד לכל מילה!
וואוו .....איך אתם יורדות לפרטי פרטים!!
בסופו של דבר משחקים עם זה לפי הטעם ולפי מה שאוהבים!!!
שימו לב מה היא שאלה! היא בקשה ארוחת צהריים מזינה ולא יקרה לא בקשה בריא עם חלבון בלי חלבון או בלי גלוטן וכו'...שלום,
השבוע הכנתי פלאפל בייתי , פעם ראשונה שהצליח והיה טעים אש. ב"ה
היום הכנתי שניצלים לצהריים, וזה ברור טעים...
כשחישבתי את הפער של המחירים בין הארוחות החלטתי לפנות על חכמת ההמונים לבקש אולי יש מתכונים נוספים וטובים ומזינים בעלויות נמוכות??
תודה רבה
הודעה הבאה שלה-שימו לב מה היא שאלה! היא בקשה ארוחת צהריים מזינה ולא יקרה לא בקשה בריא עם חלבון בלי חלבון או בלי גלוטן וכו'...
סה"כ ניסינו לעזור לה וגולשים לפס הבריאות אבל היא לא פתחה אשכול על בריאות!
תודה, אסביר
אני מבשלת תמיד בבית. ארוחות צהריים כשהמנה עיקרית היא בשרית (שניצל. סטייק. עוף וכו)
השבוע הכנתי לראשונה פלאפל - שזה גם בריא, כי זה חומוס ותבלינים.
וראיתי שאפשר להכין ארוחת צהרים טעימה ומזינה בעלות נמוכה בהרבה
הבקשה שלי - מה עוד אפשר להכין בסגנון הזה של קטניות וכו לארוחת צהריים טובה?
ממש לא התכוונתי להתקיף ומתנצלת אם הרגשת כך.שימו לב מה היא שאלה! היא בקשה ארוחת צהריים מזינה ולא יקרה לא בקשה בריא עם חלבון בלי חלבון או בלי גלוטן וכו'...
סה"כ בקשה רעיונות לארוחת צהריים מזינה- משביעה ולא יקרה! ניסינו לעזור לה וגולשים פה לנושא הבריאות באוכל אבל היא ממש לא פתחה אשכול על בריאות! קיצור לא משנה אני ניסיתי לעזור לה ומתקיפים אותי...
מה שכתבת זה ארוחה שהילדים הכי אוהבים!שימו לב מה היא שאלה! היא בקשה ארוחת צהריים מזינה ולא יקרה לא בקשה בריא עם חלבון בלי חלבון או בלי גלוטן וכו'...
סה"כ בקשה רעיונות לארוחת צהריים מזינה- משביעה ולא יקרה! ניסינו לעזור לה וגולשים פה לנושא הבריאות באוכל אבל היא ממש לא פתחה אשכול על בריאות! קיצור לא משנה אני ניסיתי לעזור לה ומתקיפים אותי...
לא שליש שליש שליש?השיטה הרווחת זה צלחת שמכילה חצי ירק (ושומן), רבע חלבונים ורבע פחמימות.
לאלא שליש שליש שליש?
חלילה, לא התכוונו להתקיף.שימו לב מה היא שאלה! היא בקשה ארוחת צהריים מזינה ולא יקרה לא בקשה בריא עם חלבון בלי חלבון או בלי גלוטן וכו'...
בהחלט.פחמימה!
(אפונה יבשה זה חלבון, אבל בשום צורה לא ירק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: