יפההנה סרטון הדרכה שעשיתי בשבילך
שים לב רק שעיגול כחול הוא לחיצה על לחצן הימני בעכבר ועיגול אדום הוא לחיצה על מקש השמאלי של העכבר
בהצלחה.
האתר לא פתוח לי. יש אופציה דרך אחרת?הנה סרטון הדרכה שעשיתי בשבילך
שים לב רק שעיגול כחול הוא לחיצה על לחצן הימני בעכבר ועיגול אדום הוא לחיצה על מקש השמאלי של העכבר
בהצלחה.
האתר פתוח בנטפרי - זה פותח במיוחד עבור משתמשי נטפריהאתר לא פתוח לי. יש אופציה דרך אחרת?
אין לי נטפרי. אבל זה בסוף נפתח. איך אפשר להוריד MP4?האתר פתוח בנטפרי - זה פותח במיוחד עבור משתמשי נטפרי
הנה שוב קישור
הנה כל הקטע ביוטיוב
צפיה מהנה
מועדים לשמחה
לא הבנתי את הבדיחהמלמד
שבוע הבא יוצא האונטערן שטוהל
אוי זה חזקמלמד
מזל טוב לחבר שהיה לו בןמה זה ועל מה זה?
ליואל הערש פוקסמזל טוב לחבר שהיה לו בן
מי הלאנגזאם האמיתי??? אפשר יא!!!!!!!!!!! און אפשר ניין!!!!!!!!!!!!!!!!
אבל מה שבטוח זה שהדיסק לצפיה אוז יא!!!!!!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: