בערל דוב 591
משתמש פעיל
משמח לראות ניקים שמגיבים בקלות לכל דברהכל טוב
בפרט כשרואים ניקים שמשתלחים אחד בהשני (ואכמ"ל)
זה מראה את ההבדל לטובה
משמח לראות ניקים שמגיבים בקלות לכל דברהכל טוב
ממש ככה צריך לזרום בחייםמשמח לראות ניקים שמגיבים בקלות לכל דבר
בפרט כשרואים ניקים שמשתלחים אחד בהשני (ואכמ"ל)
זה מראה את ההבדל לטובה
הסרטנו אך אחרי קבלת הדיסק מחקנו זאת.[אם זה עוזר למישהו]אנשים שהיו בשידור חי הסריטו
עיי"ש בעמודים האחרונים שלויש למישהו מושג למה נחסם האשכול של אונטערן שטוהל?
ואם אפתח עכשיו חדש ואזהיר לא לסטות מנתונים יבשים לא ינעלו אותו?עיי"ש בעמודים האחרונים שלו
https://www.prog.co.il/threads/אונטערן-שטוהל.442263/#post-6435336ואם אפתח עכשיו חדש ואזהיר לא לסטות מנתונים יבשים לא ינעלו אותו?
זה אני כתבתי, ולא היה לי זמן להעלות, ובינתיים ננעל האשכול....באשכול של האינטערן מישהו כתבה שם שיש לה סירטון שלהם משנה שעברה באינטערן שווערד קטע שלא שמו בדיסק משהו שצמח מדבר עם סנדר ואז חאלמוד מדבר עם משהאיצה משהו כזה
יש את זה למישהו?
אפשר להעלות לג'מבו / מג'יקוד / גוגל דרייב / דרופבוקס?זה אני כתבתי, ולא היה לי זמן להעלות, ובינתיים ננעל האשכול....
אני רואה שעדיין רוצים - אז בבקשה...
(בסוף עלה לי אחרי קיצוצים והורדה באיכות, סורי...)
בטח אפשר, אבל אולי מחר.....אפשר להעלות לג'מבו / מג'יקוד / גוגל דרייב / דרופבוקס?
קובץ כבד מדי נטען לי שעות ולא יורד
הנה בג'מבו.אפשר להעלות לג'מבו / מג'יקוד / גוגל דרייב / דרופבוקס?
קובץ כבד מדי נטען לי שעות ולא יורד
חסום..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: