אני משערת שזה משהו כמו שהיה בסוכות.קיבלנו היום הודעה טלפונית ממאיר פרוש, שיש איזה אוהל בירושליים בעיר העתיקה, משהוא היה שם? מה חינמי שם והאם זה מעניין?עמוס מידי? נשמח לשמוע כדי לתכנן לנו לו"ז למחר
שמעתי שיש סיורים חינם בעיר העתיקה האם ידוע לכם משהו בענין?יש אוהל ממוזג ממש, נפרד לנשים ולגברים עם אוהל לאמהות לטיפול תינוקות. עם קפה/שוקו ועוגיות כשרות לפסח בדץ העד"ח. כל הכבוד לפרוש שעושה דברים בשקט...
יש משקפות תלת מימד בחינם במדרגות הסמוכות לביכנס החורבה (רק שחיכינו יותר מחצי שעה שיטענו המשקפות ואז אמרו שעוד רבע שעה... התייאשנו והלכנו) יש ביקור חינם בבית כנסת החורבה ובמצפה, בבית השרוף (תוכן הסרט בעייתי) טיילת החומות חינם ומרכז דוידסון - העתיקות שצמודות לכותל בחינם.
היום לא היה עמוס במיוחד - אבל מחר יום חמישי ברכת כהנים! מזג אוויר היה יבש מאוד אבל חום סביר.
יכול להתאים גם לגילאי שנתיים- שלוש? תודהבת ים מעולה.
אנחנו היינו מגיל 4 עד גיל 13 ונהנו ממששש.
הרב ניסנבאום 33, בת ים
הרכבת מגיעה ממש 3 דקות משם.
לא ידוע לי שממוזג שם.יש את פארק באלגן- הוא נמצא ביגור, צמוד לחיפה.
ומומלץ ממש!
יש שם המון מתקנים שמתאימים גם לגדולים וגם לקטנטנים ממש.
אפשר להשיג הנחה משמעותית במחיר דרך כרטיס אשראי כאל.
מקום מרהיב ומדהים.אני חושבת לצאת לעמק החולה זה בדיוק הזמן שכל הציפורים חוזרים לארץ
מראה מרהיב במיוחד, מסוכן ללכת שם?
האם זה מספיק שעה לכל ילד? לגילאים של 10 /11 או שצריך שעתיים כדי למצות את המקום?
תודה שטרחת לענותמקום מרהיב ומדהים.
ומאוד מאוד מסוכן, כמות האזעקות שם באיזור היא על בסיס יומי.
יש חדר בריחה מהמם, כלומר חדר בריחה אצלכם בבית.יש המלצה למקום סגור שלא קורע את הכיס למשפחה גדולה?
יש לי ב"ה שבעה ילדים ביניהם בחורים וכל מקום עשיתי חשבון שיעלה לי כניסה מינימום 500-600 שקל!!!
למה לסוע לבת ים כשיש בבית שנש לחרדים??איך ווייט פול בת ים? מבחינת העומס ובעיקר מבחינת צניעות???
אנחנו בני ברקים...למה לסוע לבת ים כשיש בבית שנש לחרדים??
האוירה ובמיוחד בחג שונה מאוד...
אנחנו היינו שם היוםוייט פול בבית שמש, למה כתוב לי רק שעות מופרדות?
ואיפה זה בקניון שער העיר? אני גרה 2 מטר מהקניון ונמצאת שם המון ואפ'פם לא אחזתי שיש שם כזה דבר....
אשמח להחכים ממישו
פארק 770 נסגר?זה במקום המתחם של המשחקי מחשב של פארק 770.
מאיזו בחינה עדיף בי"ש? אנחנו מב"באנחנו היינו שם היום
זה במקום המתחם של המשחקי מחשב של פארק 770.
ליד הבאולינג
למי שיש רכב שוה לסוע לבישמש ולא לבת ים...
לקחת בחשבון שדי עמוס
אבל הילדים במיוחד הקטנים נהננים מאוד.
לא לבחורים גדולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: