והאם לא יחייבו אותי במכס? בגלל שזה מוצר חשמלי
והאם לא יחייבו אותי במכס? בגלל שזה מוצר חשמלי
בראון זו חברה טובה מאד, רק תנסו לוודא שתקע החשמל (לא רק הצורה אלא בעיקר ההספק) תואם לארץ.אני מעונינת לקנות את אחד מהמקלות בלנדר הבאים,
מישהי יודעת להגיד לי אם כדאי ואיזה?
גם אני מצטרפת לשאלהאיך אפשר לראות חוות דעת של קונים?
איך אפשר לראות חוות דעת של קונים?
למה לא להסתכל באשכול? בעמוד הקודם לפחות?גם אני מצטרפת לשאלה
האתר הרוסי
תעשו תרגום גוגל אפשר לראות תגובות על כל פריט שקיים שם
לפעמים זה אפילו אלפי!!!!!!!!!! תגובות ומשובים
זה האתר הרוסי המקורי
לפי הצורה זו מברגה.מישהו יודע האם זה גם מברגה או שרק מקדחה?
וכמה מכס ייצא לי לשלם על זה,
(לא ממש הבנתי איך מחשבים)
Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
מישהו מכיר מניסיון את הדגם הזה? או שיש דגם יותר טוב? (מניסיון)Wildberries — интернет-магазин модной одежды, обуви и аксессуаров
Коллекции женской, мужской и детской одежды, обуви, а также товары для дома и спорта.wildberries.co.il
1. ודאי שיש מברגות טובות יותר.מישהו מכיר מניסיון את הדגם הזה? או שיש דגם יותר טוב? (מניסיון)
גם לי אותו דבר. לא מצליחה לשנות בכלל.למה כשאני עובר לאתר בעברית אני מקבל מסך כזה ולא מצליח לעשות כלום
חסימה נט נקי אבל פתוח לי תחומים רבים
צפה בקובץ המצורף 804388
מישהו יודע איך החשמל הרוסי בהשוואה לישראלי?
לפי האתר הזה מערכות החשמל בעולם – המכלול (hamichlol.org.il)3. תוודאו שהיא מגיעה עם בטריה, ושהמטען תואם לארץ.
יש לי את הדגם הזה.מישהו מכיר מניסיון את הדגם הזה? או שיש דגם יותר טוב? (מניסיון)
שווה לקנות באתר הזה, זה באמת יותר זול מבארץ?יש לי את הדגם הזה.
דגם מצוין.שווה לקנות באתר הזה, זה באמת יותר זול מבארץ?
ואיך הוא הדגם הזה, טוב?
אמת ויציב רק שימו לב שחוץ מ17% מס שכבר דובר יש עוד 25 ש"ח טיפול במסדגם מצוין.
בארץ מוכרים אותו עם סוללה 1.5 אמפר ופה 2 אמפר. והמחיר מצוין, כ300 שח פחות מהארץ.
אם תזמינו ותקבלו אשמח לשמוע כמה זה עלה בסוף ואיך קיבלתם אותו.
לי הוא עלה 770 בארץ.
בהחלט כל תגובה מיותרת מסרבלת את האשכול אז גם אם לא לקרוא הכל לפחות לעבור מלמעלה חבל יש פה באמת אשכול ענייני וממוקד.למה לא להסתכל באשכול? בעמוד הקודם לפחות?
בעיקרון זה באמת מעט מחשיד@דיויד כץ
נשארו שאלות רבות פתוחות, או שחוסר מענה הוא התשובה...
מלבד המידע שהמוצרים מקוריים אין נתונים על אחריות, .
אני חושב שבמוצרים כמו משאבות חלב הסיכוי נמוך שזה משומש, ולמרות שיש סיכוי מסוים שזה מחודש או משהו דומה, כשזה רבע מחיר, בהנחה שרוב הסיכויים שהמוצר אכן מקורי זה בהחלט יכול להיות שווה את הסיכון.ובטח לא האם המוצרים מחודשים.
ואחרי שקוראים מספר תגובות על מוצרים שבוודאות לא חדשים,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: