התייעצות לאמהות ולגננות שביננו:) עזרה דחופה:(

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
טוב יאללה
הדיון מיצה את עצמו
ביי
הולכת להודות להשם על הגננות והרבה'ס של הילדים שלי ולהתפלל הלאה

ירושלמית לנצח

משתמש רשום
התגובות שלך מדהימות אותי אם קלעתי למטרה שאת @ירושלמית לנצח ;).. והבנתי במה מדובר ..תלייקי לי עם צדקתי כיף לגננות של הבת שלך אימהות כאלה זה חלום של כל גננת וסייעת הם מלאות הערכה
אין לי ספק שיש עוד הרבה אמהות כמוני...
בסופו של דבר אין לי שליטה על מה שקורה ואני צריכה להעביר את הצוות לצד שלי, שהם יבחרו לראות את הילד/ה שלי והצרכים שלו/ה.
זה חד משמעית רק בדרך טובה. לא תעבוד כפיה גם אם טכנית המטרה תושג...

ולא הבנתי לגבי הקליעה למטרה... אני לא ירושלמית, רק בנשמתי... והגננות שקיבלתי באמת היו נהדרות וטובות ותמיד השתדלתי להתמקד בחוזקות שלהן ולהאמין שזה הכי טוב לילדים שלי אם אלוקים שידך להם אותן ואיך אני מוציאה מהן את הכי טוב...

הללו

משתמש מקצוען
אצל בתי אחרי החגים הגננת הודיעה שכל הילדות כבר גדולות ויכולות להתנקות לבד.
למרבה הנס הבת שלי לא מהקטנות, למדתי אותה להתנקות והדרכתי אותה שחובה לשטף בסבון מיד כשחוזרת.
(למרבה הזוועה המים בכיורי הילדות נסגרו בגלל בנות ששיחקו בהם, אז אין אפשרות לשטוף ידיים בגן, וודאי שאין סבון)
כמו"כ בכל יום כשחזרה מהגן ניקיתי אותה בעצמי והחליפה הלבשה תחתונה כפי הצורך.

ילילי

משתמש מקצוען
כמה מקבלת גננת בגן עירייה? סביבות כמה?

לא יודעת מה אצלכם, אבל הגננות של הבנות שלי (שאני מעריכה מאוד) בקושי עובדות מבחינת מספר שעות.
הן עובדות 5.5 שעות ביום רגיל. ביום שישי 4 שעות.
יום חופש אחד קבוע כל שבוע וכל שבועיים שני ימי חופש.
וכל החופשים של מערכת החינוך.

זה יוצא שכר שעתי גבוה. אז לא ברור לי הסיפור של השכר. מה אני מפספסת?
שואלת ברצינות. אל תקפצו עלי.

שרה UI/UX

משתמש מקצוען
יוצרי ai
אימהות חושבות שחייבים להם כל הזמן (מתכוונת על סוג האימהות שמגיבות כאן יאמסכנות של החיים מתוסבכות לגמרי)
שהסייעת (שוב. מדגישה את הסייעת ולא הגננת) היא מלאכית אין טיפת הערכה וזה עבודה שרק דורשים ממך לרצות
אבל למה זה סותר? אמא יכולה מאוד להעריך ולשלוח פינוקים לגננות כל חודש
ועדיין לרחם על הבת שלה שסובלת ולהתייעץ איך לפתור את הבעיה
להעריך את הגננות זה לא אומר שאני גם אסכים עם כל התנהלות ולא אפקח עיניים כאמא
זה התפקיד שלי כאמא לצד ההערכה הבאמת גדולה

אישית כשקרה לי כזה מקרה עם גננת (פספוסים שלא טופלו ובגלל הריח הילד חיכה חצי שעה בשירותים עד לסוף היום)
הרמתי טלפון בקטע הכי טוב כדי להבין מה היה ושבוע אח"כ חיפשתי תרוץ לשלוח עוגת גבינה ומכתב מעריך
אין ספק שמדובר בעבודת קודש והלוואי שהמשכורות של הגננות יהיו מהגבוהות בשוק והסינון יהיה קפדני בהתאם
לכל לכל אחת מתאים לעבוד עם נשמות טהורות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה