שבח נותנים לו
משתמש פעיל
מרווה
ו90% פרסומותאין על משפחה!!
אצלינו עפים על זה, כי זה לכל המשפחה,
שווה כל שקל,
בחגים זה מגיע ככ עבה כמו ספר!!
לי יש מנוי רק על קטיפה!אין אפשרות לעשות מנוי רק ל"קטיפה", אז עשינו לכל יתד נאמן.
בחצי שנה האחרונה "קטיפה" נהיה יותר "אינטלגנטי".... יחסית לעבר (המבין יבין---),
אם מדלגים על כתבות מסויימות מאוד - אפשר להנות, הן מהתוספת העבה + גיליון תורני של שישי, מקטיפה של חמישי, ומהעיתון של הילדים ברביעי.
בערב חג מגיע מארז עיתונים שמן ומרתק.
איך????לי יש מנוי רק על קטיפה!
מבחינת רמה, זה הסדר (מהכי שווה ויורד): משפחה, קטיפה, מרווה.בקיצור בלבלתם לגמרייייי
מרווה לעומת משפחה
נראה לי WIN WIN
אכן זוועה!
רואים שם ילדים בגלאי 2-5 עם כיפות בכל מיני צבעים... שומו שמים! אסור לקרוא קטיפה!
רק מזכירה שליתד (כולל קטיפה) יש וועדה רוחנית, שעוברת גם על הפרסומות.
*נכתב בציניות, כדי שפותח/ת האשכול יבין את הבעיתיות: ילדים בני 4 ללא ציצית.
@
ולגבי זרקור - זה אכן עיתון מקסים, אבל לילדים ולא כמו משפחה/ קטיפה שהוא לנשים/מבוגרים (ומרווה שהוא *גם* למבוגרים) שעליהם הייתה השאלה.
עריכה: מי שנותן לקטנים לקרוא קטיפה - אז אני מסכימה עם @מאיר גולד
אני כן חושבתאם זה עיתון לשימוש משפחתי- וודאי מרווה לצמא
אא"כ כאמור לעיל- מזדהה עם הפרסומות של משפחה וקטיפה, לא רק תמונות- אלא תוכן שכ"כ סותר את ההשקפה של רבנים- אבל אולי לא רבנים שלכם...
מזדהים איתי?
גם הילדה שלי לא. ממש לא נראת ככה ובעזרת ה' שאף פעם לא תראה ככה.אני כן חושבת
שאין חילוק על כך שהפרסומות היום הם באמת לא משקפות את ציבור יראי השמיים,
נכון, אמנם אלו ילדים קטנים שמצטלמים אבל כל עין לא מיומנת רואה שאלו לא ילדים בבתים שמורים בלשון המעטה, התספורת, צורת העמידה וכו'
והאמת, אפילו הבנות שלי (בנות 6 ו-5) אומרות לי , אמא זו ילדה גדולה אז למה הגרביים שלה קצרות? או אמא, למה לילד הזה יש תספורת משונה, קצת שיער מאחורה ופוני אורך וכו'
בא נגיד ככה שלא הייתי רוצה שהילדים שלי יראו כמו הילדים שמדגמנים בתמונות...
זה דמיון!!! כך חושב צעיר - זה לא ישפיע על ילדי.גם הילדה שלי לא. ממש לא נראת ככה ובעזרת ה' שאף פעם לא תראה ככה.
אבל בכל גן/ בית ספר יש בדיוק אותם ילדים כמו בפרסומות, לצערינו. רק (לחלק) מהחיידרים זה לא נכנס...
הבת שלי מנהלת איתי דיון על למה יש בנות שלבושות כך או אחרת כבר בגן (ואני עונה פשוט מאוד: שאנחנו אחראיות רק המכובדות שלנו, על העולם הבא שלנו. על העתיד שלנו. אנחנו לא יכולות לחנך ולדאוג לכל העולם. אנחנו נשמח לעזור ולענות למי שישאל. זהו. כשהיא תגדל היא תקבל הסבר ארוך ומפורט יותר).
זה לא שהיא תראה בעיתון משהו שהיא לא רואה ביום יום. ולצערי זה היום יום בכל הערים החרדיות שאני מכירה---
הא, והיא כמובן לא מסתכלת על קטיפה. זה למעלה. יש לה את ה"עיתונים" שלה (ספרונים).
מבחינתי, כשיש וועדת רבנים חתומה על העיתון, כשהעיתון בכלליותו נחשב "השופר" של גדולי הדור שלי, אז אני לא נכנסת בדיוק לפינה הזו. כשהבת שלי תהיה בסמינר בזמן שיראה לי שהיא מספיק בוגרת - היא תקרא את קטיפה לא שנייה קודם.
אכתוב זאת שוב:זה דמיון!!! כך חושב צעיר - זה לא ישפיע על ילדי.
כשקונים כובע לילד בר מצוה הנראה תמים. באים לחנות ופתאום יש לו דרישות שוליים 5 מ"מ סוג כזה גובה כזה. הוא לא ראה א"ז אצל אבא שלו ולא אצל בני המשפ'. הוא כן ראה א"ז בפרסומות רחוב או במגזין כזה או אחר. זה חודר ויושב ומחכה להזדמנות.
אין כזה מושג שהאמא קוראת ורואה ודורשת שביתה עד סמינר לא תראה ולא תחשוב. לזה קוראים "דמיון".
שלא לדבר שגם על הקוראת זה משפיע ומקרר. בתחילה מזדעזעים ומתביישים ואח"כ מכילים. זה טבע האדם.
חבל שיתד לא נותן אפשרות להיות מנוי ללא קטיפה.
בהצלחה
אבל העיתון הוא עם הכשרלא רק מעל דפי העיתון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: