דרוש מידע לאומית .מאוחדת

יהודית רוזן

משתמש פעיל
אני לא באמת אמורה לכתוב את זה כאן,
אבל ליצמן אמר לאימי חד משמעית, כשר הבריאות, שלאומית היא המועדפת. (קשרי משפחה רחוקים איתו, הוא עזר לנו רבות במסירות)
תכלס כל המשפחה המורחבת כולל כולם - בלאומית,
היו כאלה שעברו לצרכים שונים ומהר מאד חזרו.
במקום מגורי אין כל הבדל במקצועיות וכאלה.
הרי במקרים רבים כל קופה מביאה רופא אחד או שניים טובים והשאר ככה ככה,
ולגבי רפואה מקצועית - רוב הרופאים המקצועיים עוברים בין הקופות או מקבלים במרפאותיהם בהסדר את חברי כל הקופות.
אבל בכל מקרה - מדורנו אפשר לעבור, לנסות ומקסימום לחזור...

פוקה פוקה

משתמש מקצוען
מארבעת קופות החולים
לא שמעתי שאנשים מרוצים
לקחו טרמפ מהקרונה
והקופות לא מתנהלות כמו שצריך
הן מבחינת תורים.עד שעונים לטלפונים
יש רופאים שצריך לחכות להם חודשים
בנתיים תסבלו........

מאה100

משתמש מקצוען
לנו יש ניסיון עם שתיהם ואנחנו מאוד מרוצים בלאומית. מאוד.
במאוחדת אנחנו מאוכזבים ומתוסכלים מאוד. לדוג' אין אופציה כמעט להזמין תרופות אונליין - כמעט כל התרופות לא מאושרות לקניה מקוונת.
בלאומית אני מזמינה המון, משלוח ב9 שח ומגיע תוך יום מקס' יומיים.

אלפי תודות

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי יש ניסיון עם לאומית בירושלים
ואני ב"ה יותר ממרוצה (ושלא נצטרך...).

הבן שלי היה זקוק למעקב צמוד של רופא ריאות ילדים
ומידי שבוע בסניף עצמו יש רופא ריאות בכיר משערי צדק -
במקום להיטרטר עד לשם, פשוט קובעים תור כמו לרופא רגיל, והולכים לקופה בלי בעיות.
כמו"כ, הוא זקוק לעבור ניתוח לצערי -
שיחה אחת עם מתאמת קשרי לקוחות - ונקבע לנו ניתוח שר"פ ללא שום תשלום נוסף מאיתנו.
(יש לציין שאנחנו בביטוח הגבוה - זהב)

עוד משהו שאני ממש מרוצה זה טיפולי שיניים.
יש ללאומית מגוון מרפאות שיניים בהסדר איתם,
כשהייתי צריכה תור - היתה זמינות גבוהה של מס' ימים עד שבוע המתנה
ויצאתי ממש מרוצה (והמחיר בדיחה).

כמו"כ בעניין החזרים -
השבוע שלחתי בקשה להחזר במסגרת סל הריון ולידה
וכבר לאחר יומיים קיבלתי עדכון שההחזר מאושר ואראה אותו בחשבון בימים הקרובים.

גם האתר שלהם מאוד נוח לשימוש,
יש בו הסטוריה של תיק רפואי, ביקורים במיון / טר"ם, תרופות וכו'.
למי שזקוק לתיעוד תיק רפואי זה מאוד נוח.

e b p

משתמש מקצוען
מצטרפת על ההמלצות על לאומית. בגלל שזו קופה קטנה יחסית התורים קצרים יותר גם לרופאים מקצועיים.
בקשר למה שאמרו על רופאים מקצועיים יש להם הסדרים עם רופאים שמקבלים מכמה קופות בד''כ.
ועל הקורונה שאמרו שמאז מחכים הרבה בתורות זה לא נכון!1 במהלך הגל השני היינו צריכים כמה פרוצדורות רפואיות ולכולם השגנו תורים תוך פחות מחודש...
ההחזרים שלהם מהירים ממש. וכן מישהי ציינה שלא הגיעה לאורטופד הצילום אז כיום זה עובר תוך שעה היה פיענוח של צילום.
אחת ממשפחתנו עובדת במואחדת ומבוטחת בלאומית ואומרת שבירושלים הרבה יותר פשוט להשיג תורים הפניות אישורים וכדו' בלאומית.

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
גם מכבי נותנים חינם ברובד הנמוך (מכבי זהב) ולא רק בגבוה (מכבישלי).
מכבי ביטלו את השלב הראשון שלהם הוא לא קיים בכלל.
מכבי זהב מבחינת הפלוסים שלו הוא כמו לאומית זהב וכמו מאוחדת שיא (מכבי שלי זה פלוס שאין בשום קופה אחרת ועולה בהתאם.
לאומית כסף זה כמו מאוחדת עדיף. זה דרגה פחותה ממכבי זהב ולאומית זהב אבל בהחלט מספיקה.

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
משקפיים חינם לילדים?
או לכולם?
רשמית לילדים
מעשית לכולם....

גם לתינוק בן שבוע מגיע משקפיים ובא לי שיהיה לו את המספר שלי, ואח"כ הוא מחליט להעניק לי את זה במתנה...

ואגב, אצל לייבוב אין שטיקים בבחירת המשקפיים, הם לא מגבילים, ואח"כ לוקחים על תוספות....
קניתי לבן שלי משקף שני השנה (כי הוא בן שנוהג לעיתים קרובות לשבור אותם) ולקחתי לו את המקפיים הגמישות והיקרות שלא נשברות (לא זוכרת את החברה אבל זה משקפיים מאוד מאוד יקרות כמו ששמים לתינוקות, וגם עליהן שילמתי רק 150 ש"ח, ואם הייתי מחכה לזכאות הייתי סוגרת ב21.

עמ"י

משתמש צעיר
מרוצה מאוד מלאומית
מהרופאים, מהשירות לבריאות הילד ועוד.
אבל מרפואת השיניים לילדים - לא כל כך.
כמו שאני מתרשמת - מאוחדת מציעה יותר מרפאות שוות.
ואם כבר
יש מישהו מלאומית ירושלים שיכול להמליץ על רופאי שיניים לילדים?
תודה

טחינה גולמית

משתמש מקצוען
אני נפגעתי מאוד ממרפאת השיניים של מאוחדת, בת ה8 שלי נאלצה לעקור שן קבועה בזכותם!!!!

ומאז ולמרות שהיום אני בלאומית, אני הולכת רק על פרטי, זה לא משתווה לרפואת השיניים בשום קופה.
מנסה לדמיין שאני חיה לפני 20 שנה שאז כולם שילמו כסף על השיניים ואז מחליטה איזה בנק לפרוץ....

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מרוצה מאוד מלאומית
ואם כבר
תודה
גם במאוחדת המצב לא הכי, תלוי איפה אתה גר יש אזורים שלמים בירושלים שיש להם רוב מוחץ של מבוטחים בשכונה ומאוחדת לא מצאו לנכון לפתוח מרפאת שיניים בשכונה, חבל שאין להם מתחרה רציני בירושלים המצב היה משתפר בהרבה

מייל

משתמש פעיל
מרוצה מאוד מלאומית
ואם כבר
תודה
אגב לי היה את זה עכשיו אני בלאומית ואשתי במאוחדת ושנינו הינו צריכים טיפול שניים אני התקשרתי ללאמוית והם נתנו לי מרפאה ליד הבית כותרת השן ברחוב יעקוב מאיר ירושלים במחירים מאוד מצחיקים ממש זול ואשתי התקשרה למאוחדת אז לא היה להם בכלל באזור ואפ' שלא באזור לא היה רק לעוד הרבה זמן ובסוף היא עשתה גם בכותרת השן ושלמתי כפול ממה ששלמתי לי

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
עברנו ממאוחדת ללאומית לפני מספר שנים
יש לי רק דברים טובים לומר על לאומית.
הרבה ממשפחתי עברו בעיקבותינו כי ההבדל דיבר בעד עצמו.
זמינות תורים גבוהה, רופאים מהשורה הראשונה ושירותיות מדהימה.
וזה נכון שעד לפני כמה שנים הם לא הובילו בתחום הדיגיטל, אבל מאז הם עברו מהפכה בנושא הזה, כיום התחום ההיברידי מפותח, נגיש ונוח אולי אף יותר מכל קופה אחרת.
לרגע חשבתי שציטטת אותי.
לא אמרתי את זה כעובדה מוגמרת, אבל כשהייתי במאוחדת עשה לי הרושם שיש הרבה יותר רופאים, והרבה מהם מוכרים וידועי שם.
לאומית קופה יותר פרימיטיבית לדוגמא אם עושים בדיקה בבית חולים (אפילו בדיקת דם במיון) התשובות לא מגיעות אוטומטית למערכת של לאומית ושל קופות אחרות כן.
:(
לא יודעת, כשהגעתי ללדת, הבדיקות (ממאוחדת) לא הגיעו לבית החולים. היה עלי להכנס לאתר ולהראות לצוות הרפואי.
אחרי הלידה עברתי ללאומית, ומאז הכל הפך לחוויה מתקנת.
אולי יש יותר רופאים, אבל התורים ארוכים בהתאמה, הרבה מהם סנדלרים. אין להם תודעת שירות, וכקופה הגדולה במגזר החרדי בירושלים הם מרשים לעצמם לזלזל בלקוחות. כך מהחוויה שלנו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה