מכבי ביטלו את השלב הראשון שלהם הוא לא קיים בכלל.גם מכבי נותנים חינם ברובד הנמוך (מכבי זהב) ולא רק בגבוה (מכבישלי).
יש רנטגן בהרבה מאד סניפים
ואורטופד רואה את זה מיד
חידשתמנסיון שלי
אחרי יומיים שלושה זה נכנס למערכת של לאומית
משקפיים חינם לילדים?ועוד משהו-
הם הקופה היחידה שנותנת משקפיים חינם (ב21 ש"ח) כל שנה גם למבוטחי כסף ולא רק למבוטחי זהב מה שבכל הקופות האחרות צריך גם את הביטוח הגבוה יותר.
רשמית לילדיםמשקפיים חינם לילדים?
או לכולם?
אני נפגעתי מאוד ממרפאת השיניים של מאוחדת, בת ה8 שלי נאלצה לעקור שן קבועה בזכותם!!!!כמו שאני מתרשמת - מאוחדת מציעה יותר מרפאות שוות.
גם במאוחדת המצב לא הכי, תלוי איפה אתה גר יש אזורים שלמים בירושלים שיש להם רוב מוחץ של מבוטחים בשכונה ומאוחדת לא מצאו לנכון לפתוח מרפאת שיניים בשכונה, חבל שאין להם מתחרה רציני בירושלים המצב היה משתפר בהרבהמרוצה מאוד מלאומית
מהרופאים, מהשירות לבריאות הילד ועוד.
אבל מרפואת השיניים לילדים - לא כל כך.
כמו שאני מתרשמת - מאוחדת מציעה יותר מרפאות שוות.
ואם כבר
יש מישהו מלאומית ירושלים שיכול להמליץ על רופאי שיניים לילדים?
תודה
ממליצה מאד על דר חזאם בדנטלית גני גאולהיש מישהו מלאומית ירושלים שיכול להמליץ על רופאי שיניים לילדים?
אגב לי היה את זה עכשיו אני בלאומית ואשתי במאוחדת ושנינו הינו צריכים טיפול שניים אני התקשרתי ללאמוית והם נתנו לי מרפאה ליד הבית כותרת השן ברחוב יעקוב מאיר ירושלים במחירים מאוד מצחיקים ממש זול ואשתי התקשרה למאוחדת אז לא היה להם בכלל באזור ואפ' שלא באזור לא היה רק לעוד הרבה זמן ובסוף היא עשתה גם בכותרת השן ושלמתי כפול ממה ששלמתי לימרוצה מאוד מלאומית
מהרופאים, מהשירות לבריאות הילד ועוד.
אבל מרפואת השיניים לילדים - לא כל כך.
כמו שאני מתרשמת - מאוחדת מציעה יותר מרפאות שוות.
ואם כבר
יש מישהו מלאומית ירושלים שיכול להמליץ על רופאי שיניים לילדים?
תודה
לרגע חשבתי שציטטת אותי.עברנו ממאוחדת ללאומית לפני מספר שנים
יש לי רק דברים טובים לומר על לאומית.
הרבה ממשפחתי עברו בעיקבותינו כי ההבדל דיבר בעד עצמו.
זמינות תורים גבוהה, רופאים מהשורה הראשונה ושירותיות מדהימה.
וזה נכון שעד לפני כמה שנים הם לא הובילו בתחום הדיגיטל, אבל מאז הם עברו מהפכה בנושא הזה, כיום התחום ההיברידי מפותח, נגיש ונוח אולי אף יותר מכל קופה אחרת.
לא יודעת, כשהגעתי ללדת, הבדיקות (ממאוחדת) לא הגיעו לבית החולים. היה עלי להכנס לאתר ולהראות לצוות הרפואי.לא אמרתי את זה כעובדה מוגמרת, אבל כשהייתי במאוחדת עשה לי הרושם שיש הרבה יותר רופאים, והרבה מהם מוכרים וידועי שם.
לאומית קופה יותר פרימיטיבית לדוגמא אם עושים בדיקה בבית חולים (אפילו בדיקת דם במיון) התשובות לא מגיעות אוטומטית למערכת של לאומית ושל קופות אחרות כן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: