לילדים אני יודעת שיש להפ פעם בשבוע רופאה.ב'כותרת השן' (ירושלים) אפשר לקבל מלאומית
למישהו יש מידע לגבי זה?נעלי ספורט
איך זה עובד לגבי רכיבה טיפולית וכאלה? יש להם מקומות שאיתם הם עובדים? או תרפיה באמנות מישהו כתב. רוצה משהו שלא צריך לחכות לתור בהתפתחות הילד אלא חיצוני
מוגבל בגיל?משקפיים ב21 ש"ח - ברוב המקומות מבחר מועט ומיושן, מוסיפים 50-100 ש"ח ואז המבחר גדל.
עד גיל 18מוגבל בגיל?
בבני ברק יש את אופטיקה ליבוב בתחילת רבי עקיבא - יש מבחר ממש יפה,משקפיים ב21 ש"ח - ברוב המקומות מבחר מועט ומיושן, מוסיפים 50-100 ש"ח ואז המבחר גדל.
ספורט טיפולי - בהשתתפות של כ50 שח.
תרפיות כנ"ל.
ד''ר קלונטר ברחוב מהרשלאשמח לשמוע על רופא שיניים מנסיון בלבד בבני ברק.
יש בלי סוף רופאי שיניים בירושלים שעובדים עם לאומית, פשוט תחליפי.אשמח לשמוע על זה
איך? לי דווקא יצא לא מעט וגם לא מצאתי רופא נורמלי בירושלים.
אשמח באמת לשמוע המלצות על רופא שיניים בירושלים למבוגרים וילדים
היום כבר יותר קשה.קורסי שחיה לילדים
קורסי התעמלות גם למבוגרים
קורסי התעמלות למבוגרים
יש בביתר ?
מניסיון שלי במשקפיים ,משקפיים ב21 ש"ח - ברוב המקומות מבחר מועט ומיושן, מוסיפים 50-100 ש"ח ואז המבחר גדל.
ספורט טיפולי - בהשתתפות של כ50 שח.
תרפיות כנ"ל.
הוא רופא שיניים או אורטודנט? כי במספר שמצאתי באינטרנט אומרים שזה אורטודנט.אני הלכתי למרפאת שיניים מלמן בירושלים, מרוצה מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: