ואז מפקד זה חסר.אולי ספר מלשון מפקד
סְפֶּר _ זכרמצד אחד, אולי לא דקדקו בזה. מצד שני, יש גם עוד ענין שזה נכתב בדרך כלל עם שתי י': ספייר. ורק בקריאה זה 'ספר'.
מצד שלישי, מה יכול להיות עוד?
אכן, כבר העירו לי לפני כן על הטעות שלי:סְפֶּר _ זכר
הרחב
רזרבי, חלופי, עודף. "יש לנו גלגל ספר למקרה הצורך." "הבאתי איתי לטיול בגדים ספר"
(מתוך מילוג)
ועדיין שני ה'חוסרים' שבחידה לא משתלבים לי היטב:ספר פירוש: מילים נרדפות, ביטויים ועוד | מילון אבניאון
פירוש המילה ספר: מילים נרדפות לספר, חרוזים למילה ספר, מקור השם ספר ועוד, בעריכת המילונאי איתן אבניאון.www.milononline.net
בר,בשפה מסוימת אני בחוץ
באירועים אני בפנים ובחוץ
יש כאלה יגידו שזאת ילדה
אבל הבהמה תגיד שזאת ארוחתה
מי אני?
אני גם באותו הלופ. נשמח להסבר ממחבר החידה.אכן, כבר העירו לי לפני כן על הטעות שלי:
ועדיין שני ה'חוסרים' שבחידה לא משתלבים לי היטב:
אם רואים 'בי' חוסר, אני דואגת לחסרים? מי מדבר, הספר? אם חסר 'ספר', אז מי דואג? ולמי?
מתנצלת, לא שמתי לב לכך...אכן, כבר העירו לי לפני כן על הטעות שלי:
ועדיין שני ה'חוסרים' שבחידה לא משתלבים לי היטב:
אם רואים 'בי' חוסר, אני דואגת לחסרים? מי מדבר, הספר? אם חסר 'ספר', אז מי דואג? ולמי?
זו בהחלט אקרובטיקה לשמה..כלומר אם רואים במילה ספר את החוסר של האות ואו אז הסופר משלים חוסרים...
זה קצת מבלבל עם ההתחלה של החידה שהוא לא על אותו הדפוס, לא ככה?!זו בהחלט אקרובטיקה לשמה..
צריך הרבה גאונות כדי לעלות על זה.
כל חידה ואופיה.
אני חושבת שבחידה ההיא שתי השורות היו באותו דרגת קושי, ופה זה אחרת...לכן צריכים לקבע סגנון..
ועד אז, כבר אמר מי שאמר:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: