ידוע לך מה רמת המקום-פאפוס בכלל וקפריסין בפרט מבחינת פריצות כשרות והתאמה לזוג חרדי אברכי עכשיושלום
רציתי לדעת האם יש למישהו רעיון למלון או מסעדה בפאפוס שבקפריסין שאפשר לסמוך על הכשרות שלהם
או טלפון של מישהו שמבין בזה
תודה
יש מסעדה בבית חב"ד, מחירים סבירים.שלום
רציתי לדעת האם יש למישהו רעיון למלון או מסעדה בפאפוס שבקפריסין שאפשר לסמוך על הכשרות שלהם
תודה
היינו שם במרץ כשבוע לתוך אדר, היה נקי מכל הבחינות. בפרט המזג האוויר הוא עדיין קצת קריר, כך שחופים וכדו' לא אקטואלי בתקופה הזאת.ידוע לך מה רמת המקום-פאפוס בכלל וקפריסין בפרט מבחינת פריצות כשרות והתאמה לזוג חרדי אברכי עכשיו
פשוט זה מקום שידוע כמקום בילוי והוללות בשאר חודשי השנה...
אם אני לא טועה יש שם מלון כשר הלגונה או משהו כזהה,אבל לא הייתי מגדיר מהדרין,אלא לדגים וכדו'...שלום
תודה
קישור לאתר שלהם https://lagoonkosher.com/?_ga=2.9849397.1820923283.1674160581-1400404142.1634844122הלגונה הכחולה (נראה לי כך זה נקרא) מלון כשר למהדרין הכל כלול
מקום מומלץ ביותר אבל לא זול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: