דרוש מידע כשרות כיריים אינדוקציה

cherry c

משתמש סופר מקצוען
לא קראתי תגובות אבל יש בענין הזה הבדל מהותי בין אשכנזים לספרדים. לפי הספרדים זכוכית לא בולע ולכן אפשרי גם חלבי וגם בשרי. לאשכנזים אסור לחלוטין . ובטח לא לפסח. הכל כמובן תלוי ברמת החומרות וכל אחד ישאל את רבותיו.
אם תשאלו אותי זה חסרון קטן לדבר המהמם הזה שנקרא אינדוקציה לכם אם אתם כבר משפצים או שיש לכם אפשרות לאינדקוציה - לכו על זה. מקל על החיים משמעותית והשקעה חד פעמית ושווה כל שקל. מבחינת הוצאה שוטפת הבנתי שזה לא משמעותי לחשבון החשמל. ובטח לא הרבה מעבר לגז. אם בכלל.
יש לי כירה חלבית בודדת שיוצאת מהארון ומתחברת לשקע כשאני צריכה חלבי. לפרווה (חביתות למשל) אני משתמשת באינדוקציה במחבת פרווה.
למה לפסוק פה הלכות?
אנחנו אשכנזים, ובעלי ברר לגבי פסח ואפשרי עם סיליקון.
בחלבי אנחנו משתמשים בכירה ניידת.

אגב שלי דפוקה לגמרי, יש לך המלצה על משהו טוב?

גני ילדים

משתמש פעיל
לא קראתי תגובות אבל יש בענין הזה הבדל מהותי בין אשכנזים לספרדים. לפי הספרדים זכוכית לא בולע ולכן אפשרי גם חלבי וגם בשרי. לאשכנזים אסור לחלוטין . ובטח לא לפסח. הכל כמובן תלוי ברמת החומרות וכל אחד ישאל את רבותיו.
אם תשאלו אותי זה חסרון קטן לדבר המהמם הזה שנקרא אינדוקציה לכם אם אתם כבר משפצים או שיש לכם אפשרות לאינדקוציה - לכו על זה. מקל על החיים משמעותית והשקעה חד פעמית ושווה כל שקל. מבחינת הוצאה שוטפת הבנתי שזה לא משמעותי לחשבון החשמל. ובטח לא הרבה מעבר לגז. אם בכלל.
יש לי כירה חלבית בודדת שיוצאת מהארון ומתחברת לשקע כשאני צריכה חלבי. לפרווה (חביתות למשל) אני משתמשת באינדוקציה במחבת פרווה.
אני גם ידעתי עד היום שאצל האשכנזים זה לא פשוט אבל פה צטטו היתרים מרבנים אשכנזים.

ד"ש

משתמש פעיל
אבל ישנם רבנים גדולים וטובים שמתירים גם לאשכנזים להשתמש כל השנה בבשר וחלב
מכיוון שנפסק להלכה ונתפשט המנהג שאין כלי זכוכית בולע כלל ורק לגבי פסח מחמיר הרמ"א
ברור שמי שיכול לכסות בסיליקון תבוא עליו ברכה אבל מכאן ועד לאסור את השימוש הדרך רחוקה

ספרינגית

משתמש מקצוען
ולכן
אבל ישנם רבנים גדולים וטובים שמתירים גם לאשכנזים להשתמש כל השנה בבשר וחלב
מכיוון שנפסק להלכה ונתפשט המנהג שאין כלי זכוכית בולע כלל ורק לגבי פסח מחמיר הרמ"א
ברור שמי שיכול לכסות בסיליקון תבוא עליו ברכה אבל מכאן ועד לאסור את השימוש הדרך רחוקה
ולכן כתבתי שיש בזה רמות כשרות והחמרות. ושכל אחד ישאל את רבותיו. ולא את חבריו בפורום מכובד ככל שיהיה.

ספרינגית

משתמש מקצוען

ספרינגית

משתמש מקצוען
למה לפסוק פה הלכות?
אנחנו אשכנזים, ובעלי ברר לגבי פסח ואפשרי עם סיליקון.
בחלבי אנחנו משתמשים בכירה ניידת.

אגב שלי דפוקה לגמרי, יש לך המלצה על משהו טוב?
היה לי דאבו שהחזיק מעמד כשנתיים וחצי. לא מספיק לטעמי... הוא היה יקר! לא מזמן קניתי אחר. ובנתיים הוא מצוין. שלחי לי הודעה הפרטית שאבדוק לך איזה חברה

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא נכון. אנחנו אשכנזים ואחרי שאלת רב בהחלט שמותר חלבי בשרי וגם בפסח אבל עדיף לשים כיסוי

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

סטודיו דבש

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נתקלתם בלכלוך שלא יורד מכיריים אינדוקציה?
ניהיה לי כמו עיגול שרוף איך מנקים ? בלי שנשפך משהו. (אולי ממחבת פשוט אבל שמתחבר לכיריים???)
מותר סנט מוריץ? יוריד ברק ?
אנחנו משתמשים עם סנט מוריץ חופשי, ואחר כך מבריקים בחזרה את הכיריים, עם סמרטוט לח.
לא מזיק, ולא פוגע בברק.

גני ילדים

משתמש פעיל
כמו תחתית של סיר מיועדת להולכה מגנטית לסירים שאינם מתאימים לאינדוקציה
יש של סולתם ויש של עוד חברות...
יווו!
ממש לא ידעתי שיש כזה דבר, אני על סף העפה לפח של כמה סירים מעולים
תודה
רק תגידו, זה לא מאיט קצת את הקצב של הבישול?

מלי M

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אני שמעתי שמתאם יכול לעשות איזה שהוא כתם על הכיריים.

תהילה ישכיל

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

אפרת ק

משתמש רשום
מה שקורה זה שעדיין לא נכנס חזק הענין של זה לפסח כך שאין ביקוש בשוק למשטח סיליקון מתאים. הלוואי שהיה בגודל של הכיריים בול ומקום מיוחד שקוף ללחצנים. זה סוג של טלאים כזה..
מה שהוא מוכר זה מכסה את כל האינדוקציה!
אני סימנתי את מקום הכפתורים בלורד והיה ממש נוח

פונפוני

משתמש רשום
יש לי אינדוקציה , ומלאי סירים לא מתאים לאינדוקציה ששמרתי לפסח , חשבתי שאסור להשתמש באינדוקציה בפסח ,
מה עושים בפסח , הסיליקון נוח ?,איפה קונים שיגיע עד פסח , ?, כמו"כ מתאם לסירים איפה קונים , כמה עולה ?

hillelswi

משתמש חדש
ניתן להשיג כיסוי לכיריים אינדוקציה המתאים לפסח ומיוצר במיוחד עבור אנ"ש.
בכשרות הרב הלפרין והרב עמרם פריד,

בנוסף, ניתן להשיג כיסוי מיוחד לאינדוקציה עבור בישול חלבי לכל ימות השנה במחיר מיוחד.

המשטח הגדול (לפסח) הוא 53*60 (ומותיר .0.5 ס"מ מכל צד של הכיריים, ע"פ דרישות הכשרות)
והמשטח הקטן (לחלבי) הוא 29*53 שזה חצי בדיוק מהכיריים, ומכסה שני להבות לאורך הכיריים, משטח זה הוא בעל שוליים למניעת זליגת נוזלים למשטח הבשרי.

מייל siliplusltd בג'ימייל
או בטלפון 039577110
וואצאפ 0546464836

שוקולד חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מצ"ב בטאון של המכון הטכנולוגי
בעמוד 20 ישנו מאמר מקיף

קבצים מצורפים

• 26בטאון_אספקלריה _ חודש ניסן תשפא.pdf
    4.2 MB · צפיות: 175

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה