דרוש מידע כשרות כיריים אינדוקציה

פונפונה

משתמש צעיר
נתקלתם בלכלוך שלא יורד מכיריים אינדוקציה?
ניהיה לי כמו עיגול שרוף איך מנקים ? בלי שנשפך משהו. (אולי ממחבת פשוט אבל שמתחבר לכיריים???)
מותר סנט מוריץ? יוריד ברק ?
גם לי זה קרה,
שפשפתי עם מטלית לחה עם החומר "הלוגן"- חומר לניקוי כיריים קרמיות.
ירד כלא היה.
1583308013943.png

שרי ר

משתמש רשום
ניהיה לי כמו עיגול שרוף איך מנקים ? בלי שנשפך משהו. (אולי ממחבת פשוט אבל שמתחבר לכיריים???)

אני מנקה עם ספוג הפלא + אסטוניש משחה צהובה והכל יורד.
(בלי אחריות...הטכנאי אמר לי שמותר לנקות רק עם מים)

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני ראיתי ברשת את זה:
הם כותבים שזה גם לאינדוקציה. אבל אין במלאי.
חיפשתי את אותו דבר בחנויות אחרות ומצאתי את זה:
אבל שם הם רושמים שזה לא לאינדוקציה.
אולי למישהי יש נסיון עם המוצר?
ואגב, התקשרתי למי שאפרת רשמה והוא לוקח 280 על משטח בגודל 60X80
יש לי ניסיון קניתי לפסח שנה שעברה בחנות מוצרי אפיה. הם בפירוש אמרו שזה לא לאינדוקציה אבל שנעדכן אם זה יעבוד ויתנו לנו הנחה..עבד יופי!

פסיה

משתמש מקצוען
יש לי ניסיון קניתי לפסח שנה שעברה בחנות מוצרי אפיה. הם בפירוש אמרו שזה לא לאינדוקציה אבל שנעדכן אם זה יעבוד ויתנו לנו הנחה..עבד יופי!
זה בדיוק החברה הזו? כי ראיתי שיש כמה שנראה אותו דבר אבל חברות אחרות...

cherry c

משתמש סופר מקצוען
לפי מה שאנחנו ביררנו אצל כמה רבנים בפסח יש לכסות את כל משטח האינדוקציה בסיליקון (לא רק מתחת לסיר)
מכירה משהו שמוכר סיליקון איטלקי, מוצר שניסיתי אישית וממש מעולה.
לפרטים יעקב 0504127031
איך מכסים את הכפתורים? אצלי זה מצפצף ברגע שמכסים.

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה לי יותר מעשי נילון עבה, אני צריכה לראות על מה אני לוחצת.
אני רואה שלראש היהודי יש פתרונות...
מה שקורה זה שעדיין לא נכנס חזק הענין של זה לפסח כך שאין ביקוש בשוק למשטח סיליקון מתאים. הלוואי שהיה בגודל של הכיריים בול ומקום מיוחד שקוף ללחצנים. זה סוג של טלאים כזה..

ספרינגית

משתמש מקצוען
לא קראתי תגובות אבל יש בענין הזה הבדל מהותי בין אשכנזים לספרדים. לפי הספרדים זכוכית לא בולע ולכן אפשרי גם חלבי וגם בשרי. לאשכנזים אסור לחלוטין . ובטח לא לפסח. הכל כמובן תלוי ברמת החומרות וכל אחד ישאל את רבותיו.
אם תשאלו אותי זה חסרון קטן לדבר המהמם הזה שנקרא אינדוקציה לכם אם אתם כבר משפצים או שיש לכם אפשרות לאינדקוציה - לכו על זה. מקל על החיים משמעותית והשקעה חד פעמית ושווה כל שקל. מבחינת הוצאה שוטפת הבנתי שזה לא משמעותי לחשבון החשמל. ובטח לא הרבה מעבר לגז. אם בכלל.
יש לי כירה חלבית בודדת שיוצאת מהארון ומתחברת לשקע כשאני צריכה חלבי. לפרווה (חביתות למשל) אני משתמשת באינדוקציה במחבת פרווה.

ספרינגית

משתמש מקצוען
לא סנט מוריץ! יש חומר ייעודי לכיריים. אפשר עם ספוג הפלא ויש גם שפכטל ייעודי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה