אני כותבת מייל לתומי. התחלתי מהתוכן, בלי הנושא.
כתבתי את המילים הבאות :
the password is : 123456
הופ - קפצה לי הודעה דיסקרטית שמציעה לי לגלוש במצב אנונימי כדי לשמור על חסיון ופרטיות המיילים שלי .... אוקי.
כתבתי את הר"ת הבאים :
מצ"ב
ושוב- קפצה לי הודעה שמזכירה לי לצרף קובץ, כי הרי כתבתי שאני מצרפת וטרם צירפתי.
יתרה מכך,
סיימתי לכתוב את המייל וג'ימייל בכבודו ובעצמו (!!) מציע לי רעיון לנושא של המייל, שמורכב מהתוכן שהקלדתי בגוף המייל. לא ידעתי שבינה מלאכותית עובדת גם כשלא קוראים לה ...
כשנמצאים במקום עבודה רשמי זה ידוע שלא כותבים דברים אישיים במייל של העבודה, כי יש מעקב.
אבל גוגל ? איך ייתכן שבעולם החופשי שלנו לא מתאפשרת לי חווית פרטיות כשאני כותבת מיילים לאנשים?
ודרך אגב, אני יודעת שכל המיילים נשמרים באיזה מאגר. שמעתי על זה פעם ..אבל לשמור פרטים במאגר לא פעיל זה אחרת מאשר שקופצת הודעה שיודעת שכתבתי מידע רגיש בזה הרגע ומי עוד יודע על זה על הדרך ...
ובכן ,
אם זה לא חדירה לפרטיות אז מה כן ??
מישהו כאן יודע האם זה מותר להם מבחינה חוקית?
(מקווה שהנושא בסדר ללא חריגה מהכללים)
זה נשמע לי פשוט הזוי והותיר אותי בשוק לגמרי.
כתבתי את המילים הבאות :
the password is : 123456
הופ - קפצה לי הודעה דיסקרטית שמציעה לי לגלוש במצב אנונימי כדי לשמור על חסיון ופרטיות המיילים שלי .... אוקי.
כתבתי את הר"ת הבאים :
מצ"ב
ושוב- קפצה לי הודעה שמזכירה לי לצרף קובץ, כי הרי כתבתי שאני מצרפת וטרם צירפתי.
יתרה מכך,
סיימתי לכתוב את המייל וג'ימייל בכבודו ובעצמו (!!) מציע לי רעיון לנושא של המייל, שמורכב מהתוכן שהקלדתי בגוף המייל. לא ידעתי שבינה מלאכותית עובדת גם כשלא קוראים לה ...
כשנמצאים במקום עבודה רשמי זה ידוע שלא כותבים דברים אישיים במייל של העבודה, כי יש מעקב.
אבל גוגל ? איך ייתכן שבעולם החופשי שלנו לא מתאפשרת לי חווית פרטיות כשאני כותבת מיילים לאנשים?
ודרך אגב, אני יודעת שכל המיילים נשמרים באיזה מאגר. שמעתי על זה פעם ..אבל לשמור פרטים במאגר לא פעיל זה אחרת מאשר שקופצת הודעה שיודעת שכתבתי מידע רגיש בזה הרגע ומי עוד יודע על זה על הדרך ...
ובכן ,
אם זה לא חדירה לפרטיות אז מה כן ??
מישהו כאן יודע האם זה מותר להם מבחינה חוקית?
(מקווה שהנושא בסדר ללא חריגה מהכללים)
זה נשמע לי פשוט הזוי והותיר אותי בשוק לגמרי.